ADNAN OKTAR MEHDİ OLAMAYACAĞINI KABUL ETTİ

   Şimdi kendi (disko gibi) stüdyosunda yaptığı özel renk ve dans şovlarıyla gündeme gelen Adnan Oktar hepinizin bildiği gibi bir zamanlar mehdilik muhabbeti ile gündeme geliyordu.

   İlk önceleri mehdinin alametleri diye başlayıp kendi hayatından kesitler ve vücut yapısından örnekler veren Adnan Oktar daha sonra çıktığı bazı yerel kanallarda kendisine sorulan “mehdi siz misiniz, alametler sizi anlatıyor” gibi sorulara “ben değilim ama mehdi de ben değilim diyecek” gibi cevaplar veriyordu.

    Tam bu esnada Cübbeli Hoca’nın atom bombası etkisiyle bu iddiaları yerle bir ettiğini ve bazı planların suya düşmesine sebep olduğunu da biliyorsunuz.

    Cübbeli Hoca o kadar etkili ve başarılı oldu ki, Adnan Oktar 1000 yıl da zorlasa kendisinden bir mehdi çıkmayacağını tamamen kabul etti.

    O konuşmalara ait videoları maalesef içerisinde bulunan kadınların müstehcen halleri sebebiyle sitemizde yayınlayamıyoruz.

CÜBBELİ HOCA’NIN UNUTULMAYAN SÖZLERİ
   Cübbeli Hoca’nın Adnan Oktar hakkında unutulmayan sözleri var. Onlardan bazıları şöyle:

   “Bir Fatihada 7 yanlışını bulurum”

   “Daha Kur’an-ı yüzünden okuyamıyorsun”

   “Hiçbir hadisin Arapçasını bilmiyorsun”

   “Senin bir şekline bak uzaydan gelmiş gibi, gören kaçacak yav”

FİTNE ÇIKARMAYA ÇALIŞTI!
   Cübbeli hoca’nın bu çıkışlarının ardından Adnan Oktar, Cübbeli Hoca hakkında kara propaganda yapmaya başladı. Video paylaşım sitelerinde kendilerine ait hesaplarda Cübbeli Hoca hakkında envai çeşit konuşma yaparak yayınladılar.

   Mehmet Talu ve Cübbeli Hoca arasında düşmanlık varmış gibi göstermeye çalıştılar.

   Zeki Saruhan adlı kişiyi Cübbeli Hoca’nın aleyhine kullanmaya çalıştılar.

   Cübbeli Hoca’nın Flash Tv’de program yapması da çok zorlarına gitti. Flash Tv’deki halay  ve horonu gösterip: “İşte Cübbeli’nin çıktığı kanal” gibi seviyesi düşük kara propagandalara imza attılar.

ALLAH HİDAYET VERSİN!
   Çeşitli şarkıcıların şarkısını canlı yayında tekrarlayıp “ben alemciyim” diyen, içinde küfürler geçen yabancı şarkılarla “ritim tutan” ve bunları yaparken “Mehdi gelecek, biz onun askerleriyiz” diyebilen birine ancak Allah hidayet versin deriz. Allah hidayet versin ve şerrinden de bütün müslümanları korusun…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ