RAMAZAN FİTNECİLERİ GÖREVE HAZIR!

   Manevi huzur ve sükûnetin, gönül birliinin hâkim olması icap eden Ramazan-ı Şerif ayını her sene Müslümanlara zehir etmek için elinden geleni yapan (yaptırılan) insanlar var. Biz bunlara reformist, bidatçiler diyoruz. Bu Ramazan tavukları, Ramazan Ayı geldiği zaman yumurtlamaya başlıyorlar.

   Her Ramazan’da çok önceden âlimler tarafından çürütülen fikirleri sanki yeni bir şey bulmuş gibi ortaya atarak Müslümanların zihinlerini bulandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

   Ayrıca kimisi de “yuh yani” dedirten erken sahur geç iftar fitneleri ile milletin orucunu ifsad etmeye çalışıyor.

   Orucun faziletleri, etkileri, maddi – manevi katkıları ve Ramazanda yapılması gereken ibadetler, zikirler, hayırlar konuşulması gerekirken boş iddiaları ve cevaplarını konuşuyoruz. Bir deli kuyuya taş atıyor, kırk akıllı çıkarmak için uğraşırken Ramazan bitiyor. Ve her zaman aynı saçmalıkları konuşup duruyoruz… Özellikle Tv’ler bu iş de başı çekiyorlar. Fitne ve karışıklık için kasıtlı olarak çıkardıkları ilahiyatçılara kasıtlı olarak aynı şeyleri soruyorlar.

   Bu Ramazan’da da muhtemelen şöyle haberler duyacaksınız:
“Orucu … dakika fazla mı tutuyoruz?”
“Aslında hilal görülmedi, Ramazan girmedi!”
“Falanca İlahiyat Profesöründen bomba iddia”
“Filanca prof. şunun aslında böyle olmadığını söyledi”
“Filancaya göre bu orucu bozmuyormuş”
“Ünlü ilahiyatçıdan ilginç oruç yorumları”

   Müslümanlar artık bu oyunlardan bıktı usandı.

   Düşün artık bu milletin yakasından. Bırakın Milletimizin yakasını da huzurlu bir Ramazan Ayı geçirsinler.

   İsmailağa Cemaati olarak özellikle televizyon ekranlarında ve internet sitelerinde boy gösterecek “İlahiyatçı – Prof.” etiketli insanlara dikkat edilmesi gerektiği hususunda uyarıyoruz…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler