STV’NİN KENDİMİZE DOĞRU DİZİSİNDE MASON PARMAĞI

   Stv kanalında Ramazan boyunca iftardan önce verilen Kendimize Doğru adlı diziyi daha önce kınamıştık. Dizide, islamın şiarı olan herşey komedi unsuru yapılıyordu. Kadın erkek arada perde olmadan namaz kılıp, namaz ortasında tartışmaya giriyor, ılımlı imam hariç herkeste bir anormallik oluyor, özellikle sakallı takkeli cübbeli karakter ile bu kisveye önem veren insanlar aşağılanıyordu. Sakallı adam huysuz, çarşaf içinde hırsız gösteriliyordu.

   İşte o dizide masonların parmağı olduğu ortaya çıktı. Dizinin bir bölümünde masonların “yaptıkları icraatlara” imzasını attıkları simge açıkça kullanıldı. Hatta bir askerin eli ile askeriyenin içine asıldı.

   Şimdi bazıları: “O beldenin isminin baş harfi” diyerek çirkef diziyi savunmaya geçebilir. Bu o kadar masum ve basit değil. Burada nasıl bakıldığı da önemli değil. Çünkü görünen köy kılavuz istemiyor. Birilerinin paçasını kaptırdığı daha net bir şekilde anlaşılıyor.

SİZDEN GELEN

LOGODAKİ HAÇ UNUTULMADI!
   Daha öncede büyük boyutlu logosundaki haç gözlerden kaçmamış, günlerce paylaşım sitelerinde kullanıcılar tarafından eleştirilmişti.

PAYLAŞ