ZİNA SERBEST OLDU, FAHİŞELER KARTVİZİT BASTI

   Türkiye’de maalesef fuhuş evleri yasal ve vergi alınıyor. Geçtiğimiz dönemlerde de zina tamamen serbest edilerek büyük bir gaflete imza atıldı. Artık karısını dahi bir adamla yatakta yakalayan kişi şikayette bulunamıyor. Bursa Emniyet Amirinin dediği gibi gece olnca parklarda her ağacın altında zina yapılıyor ve emniyet güçlerinin eli kolu yasalar ile bağlandığı için uyarmaktan başka birşey yapamıyorlar.

   Zinanın serbest olması fahişelerin geniş bir alan bulmasına neden oldu. Öyle ki fahişeler ve travestiler kendilerine kartvizit basarak telefon ile ulaşılmasını kolaylaştırdılar.

   Ahlaksızlığı o derece ileri taşıdılar ki, çıplak kadın resmi ve telefon numarası ile bastıkları kartvizitleri yollara saçarak zinaya çağırmaya başladılar.

   Başta Ankara ve benzeri illerin şehir merkezlerinde yollara saçılan fahişe kartvizitleri durumun vehametini ortaya koyuyor. Duyarlı Müslümanlar bu rezaletten çok rahatsız oluyor.

   Değerli Gönül Dostları!

   İşte toplumu ifsad eden, daha çok gençleri günah bataklığına çeken, aile müessesesini yıkan zinanın serbest olmasının ülkemize verdiği tahribat! Eğer bu tahribata dur denilmez ise ileride daha neler göreceğimiz meçhuldür. Ancak vahim şeyler göreceğimiz malumdur.

www.imailaga.info

PAYLAŞ