Taksim Gezi Parkı Rezaletleri – Camiyi ahıra çeviren saygısızlar

   Taksim gezi parki olayları devam ederken, eylemcilerin nasıl bir ruh haline sahip oldukları icraatlarından anlaşılıyor.

   İki ayyaşın torunları olduğunu iddia eden, camilere kin kusan zihniyet yine camiye sığındı. Tabi ki cenabetler, camideki manevi havadan istifade edecek değillerdi. Ayakkabıları ile girdikleri camiyi ahıra çevirip terk ettiler. Bıraktıkları pislikleri toplama gereği bile duymadılar… İşte o ahlaksızlığın görüntüleri..

————————————————————————————————————

Taksim’de yaşanan olaylar gerçekten çok vahimdi. Sözde Ağaç sevgisi(!) ile yanıp tutuşanların devlet malına nasıl düşmanca zarar verdiklerini gördük. Ortalığı karıştırmak için ellerinden geleni yapanlar polisimize taş atmaktan geri durmuyorlar, araçlarını tahrip ediyorlardı…

   Solcu medya ve kuyrukları bu kişilerin devlet ve vatandaşın malına zarar vermesini görmeyip hemen polisimize yüklenmeye başladı. Polisin aşırı güç kullandığından şikayet ediyorlardı. Halbuki 28 Şubat sürecinde kendi haklarını oturduğu yerde savunan bacılarımız daha kötü muamelelere maruz kalmış, coplanmış ve yerlerde sürüklenmişlerdi. O zaman bunların nedense hiç sesi çıkmıyor ve hatta alkışlıyorlardı.

   Şimdi hepsi insan hakları savunucusu, şiddet karşıtı kesiliverdiler.

   Bu olaylar Güneydoğu’da yaşansa ve sorumlu Pkk olsa, ulusalcılık adına vatan, millet çığırtkanlığı yapacak olanlar yine bunlardı. Peki, ne farkları var?

   Diğer bir husus da din ve devlet aleyhine sloganların atılması, Mehmetçik katillerini posterlerinin açılması ve içkili kutlamalardı… Anladık ki dertleri ne ağaç, ne park. Meğer dertleri içkiymiş… 

MÜSLÜMANLAR OYUNA GELMEYİN!

   Sizleri devrim, uyanış, baş kaldırış adına içkilerine meze yapmak isterler… Dikkatli ve uyanık olun.  Tahriklere gelmeyin.

   Bu arada Chp’nin ağaç sevgisinin nereden geldiğini anlatan bir resim.. Sosyal sitelerde paylaşım rekoru kırıyor:

PAYLAŞ