Mustafa İslamoğlu söylemde ve uygulamada çelişiyor!

Mustafa İslamoğlu’nun takke ve sarık hakkında “bidat ve dinde yoktur” gibi hezeyanlarını daha önce sizlere aktarmıştık.. Önce o videoyu bir izleyelim:


BİD’AT DİYORDU KENDİ TAKIYOR

mustafa islamoğlu - mustafa islamoğlumustafa islamoğlu - mustafa islamoğlu

    İhsan Eliaçığın Miraç yoktur deyip milleti Taksim’e miraç kutlamaya çağırması gibi, (BURADAN BAKABİLİRSİNİZ) Mustafa İslamoğlu da sarık takke İslam’da yoktur, bid’attir deyip kendisi takıyor…

   Şu halde Mustafa İslamoğlu için 3 seçenek vardır:

1- Dediği gibi takke takmak bid’at ise kendisi bir bid’atçidir ve dinden olmayan bir şeyi yapmaktadır.

2- Bid’at değil ise halkı bid’at diyerek yanlış yönlendirmiş olması onun nasıl bir dava adamı olduğu hakkında (takipçilerine) bilgi verir.

3- Her halükarda söylediği ile çelişmektedir…

TAKKE TAKMASI KÖTÜ MÜ?

   Bazı kardeşlerimiz: “Ne güzel işte takke takmış, kötü mü yapmış” diyebilir. Burada önemli olan husus şudur: İslamoğlu takke ve sarık gibi İslam şiarının dinde yeri olmadığını, bid’at olduğunu söylüyor. Eğer bu inançta ise kendisi niye yapıyor? Yok bu düşüncesinden dönmüş ise neden bunu izhar etmiyor? Halkı neden yanlış yönlendiriyor? Takipçilerini neden ateşe atıyor?

   İnsan, dini meseleleri anlatır ama yapamayabilir. Mesela sadakanın faziletini anlatırsınız ama sadaka vermiyorsanız kimse “neden sadaka vermiyorsunuz?” demez. Aynı şekilde sarık takmanın faziletini anlatıp kendiniz takmayabilirsiniz. Kimse size “neden takmıyorsun” diyemez. 

   Veya bir insanı sevmiyordunuz, sevmeye başladınız. Eleştiriyordunuz, savunmaya başladınız. Buna da kimse karışamaz.

   Ama kalkıp, bir İslam nişanını (alametini) “bu dinde yoktur” dedikten sonra kendiniz yapıyorsanız soru işaretleri ardı ardına belirir ve üzerinize yıkılır, altından kalkamazsınız…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ