Dünyanın kanını emen Gizli Dünya Devleti: Siyonizm

 siyonizm-siyon-siyonist  Bu gün yeryüzünde herhangi bir kimsenin bir yerden bir yere gidebilmek için alacağı uçak bileti IATA’nın kontrolündedir. Ve bilet ücretinin takriben % 9’unu IATA’ya vermesi gerekmektedir. (IATA, sadece havayolu şirketlerinin üye olabildiği, uluslararası bir ticaret kuruluşudur. Kurumun merkezi Kanada’nın Montreal şehrindedir.) Yoksa bir yerden bir yere gidilemez. IATA ise her ne kadar zahiren uluslar arası bir kuruluş olarak görünse de, genellikle bütün uluslar arası kuruluşlarda olduğu gibi, dünyayı kontrol etmek isteyen Siyonizm’in kontrolündedir ve bu kuruluşa giden paralar Gizli Dünya Devleti dediğimiz bu Siyonizm’e akar.

   Ve yine bu gün bir kimse dünyanın bir yerinden bir yerine para göndermek isterse vu paranın oraya gidebilmesi için önce ABD’de Amerikan Expres Bank veya Chase Manhatten Bank veya herhangi bir benzer baka üzerinden gitme mecburiyeti vardır. Bu bankalar ise Siyonizm’e ait bankalardır. Her görnderilen paranın % 1 – 5’i komisyon olarak alınır. Bu komisyon Siyonizm’e gider. Bu komisyon alınmadan dünyanın bir ucundan diğerine para göndermek imkansızdır.

   Bir geminin denizlerde sefere çıkabilmesi için, seyrü sefera Salih olduğunu belgeleyebilmesi lazımdır. Bunun için de LYOD’dan belge almak mecburiyetindedir. LYOD’da Siyonizm’in kontrolü altındadır.

   Devletler borç para almak istedikleri zaman Dünya Bankası ve IMF’ye başvurmak mecburiyetinde kalmaktadırlar. Bunlar ise Siyonizm’in elindeki büyük paraların devlet garantisi altında faizle geliştirilebilmesi için Siyonizm tarafından kurulmuş, dünya ekonomisini kontrol eden kuruluşlardır.

   Dünyadaki bütün büyük krediler ve müesseseler ve ülkelerin kredi alabilme kabiliyetlerini test eden not veren kuruluşlar da bu gizli dünya devletinin kontrolü altındadır.

   Spordan sanata, tiyatrodan üniversitelere, sanayiden ticarete, hukuktan istihbarat teşkilatlarına kadar pek çok şey, bu yapın kontrolü altındadır.

   Dolayısıyla bu günkü dünya olaylarını anlamak için Siyonizm denen bu keneyi iyi tanımakla, emellerini ve amaçlarını çözmekle mümkün olacaktır.

   Merhum Erbakan vesilesiyle bütün dünyanın tanıdığı Siyonizmin yapısını deşifre eden Gizli Dünya Devleti adlı kitaptan yapacağımız derin alıntıları Sitemizden takip edebilirsiniz. Bütün insanlığın ortak düşmanını tanıyacağız ve daha şuurlu olacağız inşaAllah…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ