Hatay’da dinler arası diyalog GAREBETİ

Dinlerarası Diyalog, Medeniyetler Buluşması, Dinler Bahçesi gibi ifsad faaliyetlerinin merkezi konumuna getirilmek istenen Hatay’da 29 Ekim resmi törenlerinde yer alan bir pankart, yapılan ifsad faaliyetlerinin boyutlarını gözler önüne serdi. Resmi geçit kortejinde çıktıkları arabanın üstünden “Ben, Sen, O Yok ! Biz Varız!” pankartı altında halkı selamlayan zevat, etkinliklere gölge düşürdü. Diyalog ve hoşgörü adı altında Hâk din olan İslam’ı, tahrif edilmiş dinlerin içine çekerek, üç din arasında hiçbir fark yokmuş gibi lanse eden bu mihrakların amacının ne olduğunu tahmin etmek pek de zor değil.

Fotoğraflar yoruma yer bırakmıyor

Bu fotoğraflar artık çok fazla bir yoruma da yer bırakmıyor. Dinlerarası diyalog adeta resmi törenlere, geçitlere, kortejlere sirayet etmiş durumda. Sanki bir devlet politikasıymış gibi vatandaşlara lanse edilen bu ifsad projesinin, İslam düşmanlarına karşı verilen Kurtuluş Savaşı’nın zafer kutlamalarına kadar sokulması, durumun vehametini açıklıyor. Pankartın kimler tarafından hazırlandığı, hazırlık komitesinin bu durumdan haberdar olup olmadığı da bilinmiyor.

Milli Gazete

KİM VAR KİM YOK!

    Bu dünyada sen de var, o da var, şu da var, bu da var! Ama Allah katında sadece İslam var hiç biriniz yoksunuz… Allah katında tek din İSLAMDIR… İslam’dan başka hiçbir din kabul edilmeyecektir…

   Dünyanın her yerinde Müslüman kanı akarken siz burada diyalog masalı okuyorsunuz. 

   Hıristiyan ve yahudiler özellikle Türkiye ve Asya ülkelerinde kendi dinlerini İslam dininin yanına koyarak “hak ve geçerli bir dinmiş” gibi göstermeye çalışıyorlar. Hadi onların bu çabası kendilerine göre normal bir şey. Peki, buna destek veren bizim Müslümanlara ne oluyor?

   Yani halâ anlayamadınız mı diyalog oyununun amacını?

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ