Coca Cola Müslümanlar ile alay ediyor


  Coca Cola Türkiye’ye yeni taşıdığı uygulamasında şişelerin üzerine isimler yazıyor ve “hangisi senin kolan” sloganıyla reklam yapıyor. Bu yeni uygulaması aynı zamanda tartışmaları da beraberinde getiriyor.

   İçerisinde alkol olduğu bilinen ve gelirinin büyük bir kısmını Siyonist İsrail’e aktardığı gizlenmeyen Coca Cola’nın özellikle Fatma, Hasan, Hüsyein, Ayşe gibi isimleri kullanması da dikkatlerden kaçmıyor.

GAZZE’YE ATILAN BOMBANIN ÜZERİNDE İSMİN YAZILI!

   Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda basına bazı resimler yansımıştı. Karelerde Gazze’ye atılacak bombalara isimlerini ve öfke mesajlarını yazan çocuklar görülüyordu.

   Şimdi acaba şöyle mi demek istiyorlar:

   “Üzerinde isminizin yazılı olduğu her şişeyi aldığınızda aslında Gazze’yi vuracak olan, üzerinde isminizin yazılı olduğu bombayı finanse etmiş oluyorsunuz…”

   Tabi ki bu bir gizli mesajdır. Yani o bombanın üzerinde isminiz yazmıyordur elbette ama her aldığınız şişede Müslüman kardeşinize atılan kurşuna ve bombaya ortak oluyorsunuz, isminizi yazmış oluyorsunuz demektir…

   Uygulamanın diğer bir amacı ise toplumumuzda oluşan şuurlanmaya orantılı olarak coca cola tüketiminin azalması sebebiyle “sizdeniz, sizin kolanız” gibi bir benimsetme çabasına girilmesidir.

 www.ihvanlar.net

PAYLAŞ