Televizyon ekranlarındaki ahlaksızlık ve noel kutlayan Müslümanlar

   Sitemiz ihvanlar.net ten sizler için özellikle televizyon hakkında bilgilendirici yazılar yazıyor, ekranların geldiği ibret verici ahlaksız boyutu gözlerinizin önüne sermeye çalışıyoruz. Ve Allah dostlarının ne kadar haklı olduklarına sizleri de şahit ediyoruz.

   Efendi hazretlerimiz “Yılan ile oturun, televizyon ile oturmayın” buyururdu. Allah’ın nurunun tecelli ettiği bir kalpten dile dökülen büyük bir hakikat…

   Çünkü yılan soksa şehit olursunuz, televizyon imanınıza sokar, sizi ya harama bulaştırır ya da dinen çıkartır.

   Hiçbir şeyi olmasa izlediğiniz dizi, film, haber ve reklamlarında gördüğünüz kadınların günahı sizlere yetecektir. Çünkü dışarıda bir kadın karşınıza çıktığı zaman, ani bir refleks ile gözünüzü çevirirsiniz. Zorunlu bir halde o yolda gittiğiniz için de gözünüze çarpan bu haramdan dolayı (başınızı çevirdiğiniz için) size günah yazılmaz. Hatta Allah korkusu ile yaptığınız bu amel ile bir çok fazilete nail olursunuz.

   Televizyonda ise durum çok farklıdır. Kendi isteğiniz ile açıp baktığınız için başınızı çevirseniz bile mazur sayılmazsınız. Yani zorunlu bir istikamette gitmiyorsunuz ki, kendi elinizdeki kumandayla seçiyorsunuz veya karıştırıyorsunuz.

   Dolayısıyla televizyon izleyen bir kimse çok takva olduğu için(!) o gün hiçbir günah işlemediğini zannetse de günahın katmerlisine dalmıştır.

   Bu televizyonun en kötü tarafı “günahları benimsetmesi”dir.

   Tv izleyen bir kişi izlediği dizi, film gibi şeylerde işlenen haramları umursamaz. Kadının açık olması, kadın erkek ilişkileri, içi içilmesi, zina, fuhuş veya iması yadırganmaz. Bunlar hayatına ters olan şeyler olsa da o an tepki vermez, veremez.

   Ancak bunun etkisi Tv başındaki hal ile sınırlı olmaz.

   Yolda, işte, haberlerde karşınıza çıkan bir çok haramı da artık gözünüz ya görmüyordur, görse de umursamıyordur. Çünkü Tv’den büyük bir aşinalık kazanmıştınız..

   (Bazı kardşelerimiz televizyonu iyiye kullanırsan iyi olur diyecektir. Bir veya iki kanal var iyi denilebilecek ama tv kullanan kişi o iki kanal ile yetinmiyor maalesef)

TASDİK VE ONAY
   İkinci bir husus ise haramı tasdik etmek ve onaylamaktır. Allah muhafaza buyursun! İzlediğiniz şirk hareketlerini ve sözlerini tasdik etmeniz, küfürlü ifadelere veya İslami herhangi bir hususu hafife alan görüntü ve sözlere gülmeniz sizin de imanınızı tehlikeye sokacaktır. Ve en acısı sizin bunun farkında bile olmamanızdır.

Bu sebeple değerli kardeşlerimiz, iayet izliyorsanız bile çok seçici olmalı ve neye nasıl tepki verdiğinize dikkat etmelisiniz.

AHLAK SEVİYESİ DÜŞTÜ, ÇIPLAKLIK ARTTI
   Televizyon ekranlarında kademeli olarak oynanan bir oyun var. Kadınların ahlakını bozma oyunu… Magazin programlarında hangi ünlü neyi giymiş gösterilirken, yapılan yarışmalarla da kadınların modaya ve giyime olan ilgisi artırılıyor.

   Moda her geçen gün kadınların dekoltesini büyütürken, ekranlara çıkarılan spikerler, haber sunucuları ve jüri üyeleri de aynı oranda çıplaklığını artırıyor.

   Özellikle çocukların ve her kesimden izleyenlerin olduğu yarışma programlarında görülenler ve yaşananlar, milletin içine düşürüldüğü buhranı gözler önüne sermeye yeter.

   Anadan üryan masa başına oturan jüriler, karılarını bir araba uğruna şekilden şekle sokanlar erkek müsveddeleri, koca bulmak için canlı et pazarında sergilemeye sunulan şaşkınlar…

   Tv ekranları böylesine iğrenç… Ve maalesef bunlar bir çoğumuzun evinin içine de giriyor.

Efendi Hazretlerimizin buyurduğu gibi: “İslam düşmanlarıyla oturmuyorsun ama İslam düşmanlarını aldın evine”

   Şimdi önümüzde noel belası var. Bu gün daha hala onca uyarıya rağmen Müslümanım deyip manavdan o geceye özel aldığı portakal ağırlıklı meyveler eşliğinde çocukları ve eve gelen komşuları ile tombala oynadığına şahit oluyoruz. İnsanlar bunu anlatmaktan da çekinmiyorlar. Daha doğrusu yaptıklarının yanlış olduğunu bilmiyorlar. Neden sebep? Yukarıda dediğimiz gibi TELEVİZYONDAN SEBEP…

   Bir de “Biz noel kutlamıyoruz, yıl başını kutluyoruz” diyerek yaptığı bu habis fiili savunanlar yok mu? Gerçekten acınası bir hal aldığımızı fark ediyoruz…

   Öyle işlemişler ki Müslümanların içine… Hıristiyanların kutlama yaptığı bir günde “örfi” bir heyecan ve “adetsel” bir uyum içerisinde kutlama yapmışlar yıllarca…

   (Peki, diyanet ne yapıyor? Özellikle cemaatimiz, hocalarımız bu konuda yoğun bir faaliyet içerisine girerken maalesef Diyanet yıllardır bu konuda Milleti şuurlandırmak adına hiçbir çalışma yapmadı. Noel’in bir Hıristiyan adeti olduğu, dolayısıyla kutlanılmaması gerektiği gündeme bile alınmadı. Aksine her yıl başı “geçmiş yılın muhasebesinden ve yeni yılın hayır getirmesinden” bahsedildi)

   Efendi hazretlerimizin buyurduğu gibi: “Fare gibi üfleye üfleye yediler”

   İşte Siyonizmin elindeki silah: televizyon (özellikle yıl başı gelince İslami geçinen kanalların da hindi tarifi ve iyangolu filmler yayınladığını görürsünüz) (ve bu konuda başı çeken eğitim sistemi. Okullarda öğretmenler ve arkadaş ortamları vasıtasıyla) böyle üfleye üfleye, yavaş yavaş, sindire sindire yiyorlar Müslümanları…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ