Müslümanların düşürüldüğü bataklık İNTERNET

Çok önceleri sizlere yahudilerin dünya üzerindeki oyunlarını deşifre eden bir yazı paylaşmıştık. BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ
Orada geçen İngiliz misyonerin sözünü hatırlayalım:

İNGİLİZ MİSYONERİ ZEVİMER NE DİYOR?
”Bir bardak içki ve bir çıplak dansözün Muhammed’in dinine uyanlarda yapacağı tahribatı,bin tane top yapamaz. O halde Müslümanları içki ve şehvet bataklığında boğmaya çalışınız”
   Bir bardak içki ve çıplak bir dansöz… Neden bu tabiri kullanıyorlar biliyor musunuz? Çünkü vehhabiliği kurdurdukları Abdülvehhab’ı da böyle ele geçirmişlerdi. Ancak bunu topluma vurduğunuz zaman İslam ümmetini temelden sarsacak bir argümana dönüşüyor.
   Tabi ki her zamanın “yoldan çıkaracak” içki ve fuhuşu değişiyor. Yani dönem değiştikçe, insanlar değiştikçe, düşünceler farklılaştıkça yöntemler de değişiyor.
   Evet bir zamanlar Müslümanlar gerçekten bu içki ve fuhuş bataklığına batırılmış. Karadeniz’de Rusya’dan getirtilen nataşalarla nice ailelerin yuvası söndürülmüş… Ancak durum günümüzde biraz farklı.
   İçki ve fuhuş mevcut olsa da Müslüman aileler eskiye nazaran daha şuurlu…
İNTERNET BATAKLIĞI!
   Ajanın sözzünü şu şekilde değiştirsek hiç de yanılmış olmayız: ”Bir internet ve Facebook’un, Muhammed’in dinine uyanlarda yapacağı tahribatı, bin tane top yapamaz.O halde Müslümanları internet bataklığında boğmaya çalışınız”
   Maalesef günümüzde Müslümanlara kurulan en büyük tuzak internet… Bu ortamı bilinçli kullanan çok az olduğundan ve ne kadar bilinçli kullanılsa da çoğu zaman “nefis ve şeytan” ortaklarının tuzaklarına düşülmesi kaçınılmaz oluyor.
   Fuhuş ve müstehcen görüntülere ulaşmanın kolay olmasıyla, yanında kimse olmadığı zaman ne de olsa kimse beni görmüyor” hissine kapılmak ve “sadece bir kere bakayım” gibi düşünceler ile insanlar internette büyük günahlara giriyorlar.
FACEBOOK DÜŞKÜNLÜĞÜ
   Bir çok insan da Facebook illetine tutulmuş durumda. Paylaşım yapıyor, paylaşımlara yorum yapıyor, kendi paylaşımlarına yorum yapılıp yapılmadığına bakıyor cevap veriyor, arkadaşlarının paylaşımlarına bakıyor… Derken bir de bakmış ki akşam oluvermiş, gün bitmiş.. Bu yüzden namaz kaçıran insanların olduğunu biliyoruz. Bu yüzden eşine yemek hazırlamaktan aciz kalan hanımefendilerin olduğunu biliyoruz. Bu yüzden derslerini çalışamayan hafızlar, öğrenciler olduğunu biliyoruz…
   Ve bir çok insan buraları gönül eğlendirme yeri olarak kullanabiliyor. Burada kadın erkek muhabbetlerine girilip “mahrem, na mahrem” sınırı ayaklar altına alınıyor…
   Evli olup da Facebook’ta tanıştığı kişi ile gitmek uğruna yuvasını yıkanların olduğunu biliyoruz, şahit oluyoruz…
AİLELER ŞİKAYETÇİ
   Ancak çocuğunu okula gönderen ailelerde bu konuda şikayetçi. Çünkü okulda öğretmenler verdikleri dersin internetten araştırılmasını istiyorlar yani internet ödevi veriyorlar. Dersini geçmek zorunda olan öğrenci de ya internet kafeye gitmek zorunda, ya bir komşusundan internete girmek zorunda ya da evlerine internet almak zorundalar ki bir çok aile sırf bu yüzden eve internet alıyor… Yetkililerin bu konuda da acil bir çalışma yapması ve internet ödevlerine son verilmesi büyük bir önem arz ediyor.
İYİ KULLANILIRSA İYİ MESELESİ…
   Tamam iyi kullanılırsa iyidir ama ya kötü yanlarını ne yapacağız? Şeytan bir bahane ile kandırıyor insanları ve en önemlisi vakit sermayemizi alıp götürüyor elimizden…
    Büyük hocalarımız da bu konuda uyarıyor değerli kardeşlerimiz.. Evinde internet olup girenleri ve kendini kontrol edemiyorsa, günaha dalıyorsa, vaktinin çoğunu burada geçiriyorsa, zararı kârını geçiyorsa, hele hele ibadetlerini aksatıyorsa interneti kapattırması kendisi için çok daha hayırlıdır.
   www.ihvanlar.net

PAYLAŞ