Orta Afrika'da eli palalı Hıristiyan katiller Müslümanları kesiyor

   Bildiğiniz gibi bütün dinlerin kardeş olduğu zırvasını saçmalayan bir Papa ve onun misyonunu bir parçası olduğunu söyleyen bir hizmetkar var. Ve bu işbirlikçiler yıllardır, dünyanın her yerinde akan Müslüman kanını görmezden gelerek, Türkiye’de “hoşgörü” ve “diyalog” dan bahsediyor, bütün dinlerin bir araya getirileceğini ve hatta budizmin bir ahlak dini olduğunu savunuyorlardı.
    Budizmin nasıl bir ahlaka sahip olduğunu Myanmar’daki Müslümanları canlı canlı yakıp kestiklerinde gördük.
   Şimdi de orta Afrika Cumhuriyeti adındaki bir ülkede, diyalogcuların padişahı hıristiyan PAPA’nın dinine mensup yamyamlar, Müslüman kardeşlerimizi katlediyorlar.
  Bosna’da olduğu gibi önce silahsızlandırma adı altında Müslümanların silahlarını aldılar, bu arada yamyamları silahlandırdılar. Ve şimdi kafirler, Müslüman kardeşlerimizin etleri ile besleniyorlar.
   Barbarlık o derecedeki, linç ettiklerinden başka palayla kestiği Müslüman kardeşlerimizin etini yiyor canlı canlı yakıyorlar. Tarihte benzerlerini gördüğümüz gibi hamile kadınların karınlarını parçalıyor ve çocuklarını çıkarıp kesiyorlar. Müslümanlara ait evleri, iş yerlerini yağmalıyorlar. Camileri yıkıyorlar.
   Şuanda kaçan kardeşlerimizden başka bir kaç camiye çaresizce sığınmış Müslüman din kardeşlerimiz çaresizce bir sonraki saldırının ne zaman olacağını bekliyorlar.
   Devletimize ve eli uzanan Müslüman hayır kuruluşlarına çağrımız: Bu din kardeşlerimize acil olarak el atalım, yardımlarına koşalım…

NEREDESİNİZ EY DİYALOGCULAR!

   Diyalogcular, hoşgörü timsalleri neredesiniz? Ey Papa, Ey Amerika! Orta Afrika Demokrasi bekliyor, Şu hıristiyan teröristlerin başına iki uçak kaldırın ve uzaktan da olsa bir kaç füze sallayın! Haydi görelim sizin demokrasi sevdanızı… Ama olmaz değil mi? Ölen zaten Müslüman değil mi? Demokrasi götürmek de “Müslümanları katletmenin kod adı” değil mi?
   Ey yamyamlar topluluğu, Hıristiyan haçlı birliği!
   Nerede kınamalar, eleştiriler ve askeri harekat hazırlıkları?
   Ve Ey Müslümanlar!
   Nerede sesimiz, neredeyiz, neredesiniz?
 www.ihvanlar.net

PAYLAŞ