Vehhabi selefiliğin gayri meşru çocuğu IŞİD

   Sizlere sitemiz ihvanlar.netten bu Selefilik örtüsü altına gizlenen Vehhabiler’e reddiyeler yapıyoruz ve şuurlandırmaya çalışıyor, bu zihniyetin oluşturduğu tehlikeye dikkat çekiyoruz. Işid konusunda da haklı çıktığımızı önceki yazılarımızda aktarmıştık.
   Türkiye’de de Suudi Arabistan destekli vakıflarca “selefilik” adı ile ifsad faaliyetleri yürütülmeye çalışılıyor. Bir de bakıyorsunuz Peygamberimizin ayrılmayın diye tembihlediği “büyük karaltı” olarak nitelediği Ehli Sünnet’e aykırı görüşler ortaya atılıyor ve Ümmet birliğinden ayrılıyorlar.
   Her şeyde haddi aşıp aşırıya kaçıyorlar ve dillerine doladıkları “şirk” silahı ile önlerine geleni vurmaya çalışıyorlar.
   Onlara göre herşey şirk oluyor… Başta tasavvuf olmak üzere herşeyi şirkle itham ediyorlar. İnsanı sevmek, insana değer vermek, ağaca değer vermek, insanı düşünmek, hocaya saygı göstermek vs… Onlara göre hep şirk…
   İşte bu zihniyet insanı sonunda Allah’ın kendi kitabında kutsal kabul ettiği Kâbe’ye saldırmaya kadar götürüyor…
   Şeyhler, türbeler, müritler bitiyor ve sonunda Kâbe’ye saldırmaya karar veriyorlar. Bunun ardından Peygamberimizin kabri şerifini yıkmak arzusu gelecektir. (Vehhabi Suudlar da dikkatinizi çektiyse Peygamberimizin kabrine gelip O’nun mubarek bedenine dönenleri “şirk” diyerek engellemeye çalışırlar)
   İŞTE KONUYLA İLGİLİ HABER:
IŞİD, Kabe’yi Yıkma Kararı Aldı

Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü, el-Anbar şehrinin çöllerinden geçerek Suudi Arabistan’ın “Arur” şehrini kontrolleri altına alarak Allah’ın evini tahrip etme kararı aldı.

Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) grubu üyelerinden birisi Mekke’de bulunan Allah’ın evini tahrip etmek tehdidinde bulunarak şöyle dedi: “Allah’ın izniyle Şeyhimiz el-Bağdadi önderliğinde Mekke taşlara ibadet edenleri (Hacıları) öldürecek ve Allah’ın yerine ibadet edilen Kabe’yi de yıkacağız!”

TWİTTER’DA TEHDİT YAĞDIRDI

“Ebu Turab el-Mukaddesi” adlı terörist Twitter hesabından bir mekanın Allah için ibadet edilemeyeceği açıklamasını yayınlayarak şunları söyledi: İnsanlar taşlara dokunmak için Mekke’ye gidiyorlar, Allah için değil.

Yayınlanan mesajın devamında, “Allah’a yemin olsun eğer Suudi Arabistan’ı fethedersek Allah’tan başkasına ibadet edildiği için Kâbe’yi yıkacağız” (Kaynak: tahahaber)

AŞIRI CAHİLLİK CEHENNEME SÜRÜKLER

   Allahu Teala Ebrehe’ye yıktırmamış evini de böyle asalak topluluklara mı yıktıracak? Elbette hayır. Ama burada ince bir nokta var.

   İşte böyle hem cahil olup hem de üstüne aşırılık olursa insan ancak Cehenneme odun olur. Yanmaya da elinde tevhid bayrağı “Allah Allah” diyerek gider.

   Biz bu sebeple Müslüman kardeşlerimizi uyarıyoruz. Ehli Sünnet alimlerden ayrılmayın. Sırf farklı birşey anlatıyor diyerek dinlemeye başladığınız hoca itikadınızı ve akabinde hayatınızı karartabilir.

   Sizin cihad, tevhid ve İslam mücadelesi uğurundaki gayretinizi, samimiyetinizi işte böyle bölücülük için kullanabilirler. Dikkatli, seçici ve sorgulayıcı olun…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ