Mustafa İslamoğlu babasına hakaret etti

   Bildiğiniz gibi Mustafa İslamoğlu’nun babası muhterem Ahmed İslamoğlu Hocaefendi, Ali Eren’e yazdığı mektupta oğlunun sapıttığını halkı da saptırdığını beyan etmişti.

   Son olarak da yanına giden ziyaretçilere oğlundan yakınarak “Evinin her yeri İran kitaplarıyla dolu” demiş ve “Mustafa’yı şeytanım kadar sevmem” diye de eklemişti…

   Sosyal medyada kısa zamanda binlerce kişi tarafından izlenen bu video Mustafa İslamoğlu’nu kızdırdı. Verdiği cuma hutbesinde kendisini konu edinen İslamoğlu babasına da hakaret etmekten geri durmadı.

  Bu video üzerinden kendisine yüklenenlere “acizler” diye hitap eden İslamoğlu’nun babası için sarfettiği “80 yaşında aklı bir gidip bir gelen adam” sözleri ise tepki çekti.

 ZİYARETÇİLER ÖYLE DEMİYOR

   Ahmed İslamoğlu’nu her gün onlarca kişi ziyaret edip, sohbet ediyor ve duasını alıyor. Kendisine hizmet edenler de mevcut. Kendisini ziyaret edenler dimağının halen çok taze olduğunu ve aklî hiçbir sorununun olmadığını sohbetlerinden anladıklarını, son derece misafirperver olduğunu beyan ediyorlar.

   Mustafa İslamoğlu’nun, sağlıklı olan babası için böyle ifadeler kullanması, babasına hakaret etmesi ise O’nun nasıl bir zihniyete sahip olduğunun göstergesi olsa gerek.

   Takdiri sizlere bırakıyoruz…

www.ihvanlar.net
-KEŞKE ONUN BABASI OLMASAYDIM – TIKLAYIN-
-ALİ EREN’E YAZDIĞI MEKTUP-

PAYLAŞ