Hıristiyanlar boğayı zevk için hunharca öldürüyor

   Ne zaman kurban bayramı gelse içimizdeki hoca kılıklı din düşmanları “kurban vacip değil” diyerek Müslümanların aklını karıştırmaya çalışıp bu ibadetten alıkoymak istiyor. Bunun yanında Avrupa ve aşıklarının İslam ülkelerinde yaptığı kurban karşıtı propaganda artık can sıkmaya başladı… Bırakmıyorlar ki Müslümanlar gönül huzuru ile ibadetlerini yapsınlar. Her sene bir şey ortaya atarak kurban ibadetini tartışmaya açıyor ve konuyu farklı yönlere çekiyorlar.
   Bayramın ikinci günü okuyacağınız haberler yine şöyle olacak: “Boğaz kana büründü, boğaz kan gölüne döndü. Çirkin kurban manzaraları. Bu çağa yakışmayan ritüel!”
   Biz ibadetimizi Allahu Teala’nın rızası için yapmaktayız ve bu ibadetin kişisel, sosyal, ekonomik bir çok faydası bulunmaktadır. Yaptığımızın ibadet olabilmesi için de bir çok incelik mevcuttur. Hayvanın kolay can vermesi, acı çekmemesi en başta gelen hususlardan birisidir. İbadetlerimizde çağın getirdiği yeniliklerden meşru ölçüde faydalanırız ancak ibadetlerimizi çağa uydurmak zorunda değiliz… İslam bütün çağlara hitap eden kıyamete kadar baki olacak bir dindir.
   Kafirler ise hayvanları zevk için, hunharca katletmektedir. Ve bunu bir arenada topluma açarak izletmektedir. işte medeniyet, işte Avrupa:

   Bu Avrupa, bu hıristiyanlar ve onlar için çalışanlar bize kalkıp medeniyet dersi vermeye kalkıyor…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ