Türkiye'deki Işidciler kudurdu Cübbeli Hocaya hakaret ediyorlar

ihvanlar.net   Daha önce sizlere bu Işidcilerin Türkiye’den ve Avrupa’dan nasıl adam topladıklarını aktarmaya çalışmıştık. BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ
   Cübbeli Ahmet Hoca da Işid hakkında bir hadis-i şerif okumuş, onların cehennem köpekleri olduğunu delilleri ile açıklamış, onlara katılmanın yanlış olduğunu, onların cihat değil taşeronluk yaptığı vs. söylemiş ve uzun uyarılarda bulunmuştu.
   Bu uyarılarımız çok tesirli oldu ve Selefi vakıflar tarafından kukla örgüt Işid’e katılmaya gönderilen bir çok genç vazgeçti ve geri döndü.

 IŞİDCİLER KUDURDU

   İşte bu taban ve fanatik kaybetme durumu Türkiye’deki Işidcileri fena dağıttı. Bunun neticesinde kendilerine ait internet medyası ve haber sitelerinde Cübbeli Hoca’ya ağır hakaretler yağdırmaya başladılar.
   Ellerinde Müslümanları tekfir etmekten başka bir inanç bulunmayan selefi vehhabilerin hakaretten başka da yapacak bir şeyi yok elbette.
   “Bizim kafirlerle işimiz yok” deyip tekfir ettikleri Müslümanlara saldıran, Camileri bombalayıp yıkan, yakaladıkları kişiye önce kelime-i şahadet getirtip sonra kafasını kesen, Amerika’yı tekrar kurtarıcı rolüne sokup haçlı birliğinin kurulmasına zemin hazırlayan, taşeron bir zihniyetten başka ne beklenirdi ki? 
   Cahil Selefi = Işid
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler