Millete örnek olarak sunulan deyyus sanatçı(!)lar

   Bildiğiniz gibi ülkemizde bir magazin furyası var. Adamlar ellerinde kamera adam veya kadın fark etmez ekranda boy gösterenlerin avret mahallini yakalama derdinde.
   Sahilde, lokantada, arabada her yerde sanat(!)cıların peşindeler.
   Bu sanatcılar da kendilerinin çekildiğinden haberdar oldukları için “resimde en iyi nasıl çıkarız”ın peşindeler.
   İşin saçma tarafı ülkemizde bu kameraman+sanatçı arasındaki ahlaksızlık magazin olarak sunuluyor ve bir haber değeri taşıyor.
   Hayatları evlerimize kadar sokulan bu sanatçılar nedense evlenmeden önce hamilelik haberleri çıkıyor, daha sonra bu gayri meşru ilişkiyi perdelemek için nikah kıyılıyor. Ahlaksızlık nikahla örtülmüş, onlar milletin gözündeki değerini korumuş oluyorlar. Yani bu, ekranlarda böyle yansıtılıyor. Tabi daha iki ay olmadan boşanıyorlar.
   Biri diğerinin sevgilisi ile, diğeri bir başkası ile çıkıyor, evlenmeye karar veriyor vs…
   Bunların bir de karılarının oynadıkları dizilerde başkaları ile öpüşenleri var.
   Adam kendisi oynadığı dizide başka kadınlarla yatağa giriyor, her türlü ahlaksız hareketi yapıyor. Karısı ona destek veriyor. Adamın karısı da başka bir adamla öpüşüyor ve bunu “karısıyla beraber” izliyor. Ve bir de ona destek veriyor, teşvik ediyor…

HAYVANLAR BİLE BU KADAR ALÇALMAZ

   Ülkemizdeki şu ahlaksızlık furyasını görüyorsunuz değil mi? Yani bu ahlaksızlığın din ile iman ile alakası yok. İnsan olmakla alakası var. Bu sayılanlar orman kanunları ile yaşayan hayvanlarda bile yok.
   Hayvanlar eşlerine sadık kalan, onları kıskanan varlıklardır. Bir horoz kendi kümesine yabancı bir horozun yanaşmasına asla izin vermez. Gerekirse dövüşür ama geçit vermez. Eşini kıskanmayan tek hayvan DOMUZDUR
   Müslüman nesli bozmak için domuz karakterli insanlar türettiler, sonrada onları örnek olarak pazarladılar… Meydanlar dışı insan içi hınzır varlıklarla doldu taştı.
   İslam alemine yüzyıllar boyunca örnek olmuş bu milleti ne hale düşürdüler değil mi kardeşler.
   Rabbimiz, düştüğümüz yerden kalkmayı nasip eylesin…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ