Pes edeceğimizi mi zannettiniz?

   Değerli kardeşlerimiz, kıymetli yoldaşlarımız!
   Sitemizi sürekli takip eden kardeşlerimize de malum olduğu üzere Perşembe akşamı başlayan ve Cuma öğlen saatlerine kadar devam eden bir kesinti yaşadık. Bu kesintinin sebebi sitemize büyük ve yoğun bir saldırının yapılmış olmasıydı. Hosting firmasının bile itiraf edip aciz kaldığı bu büyük saldırıda sitemizin veritabanı tahrip edildi ve bütün yazılarımız ulaşılamaz hale geldi.
   2007’den gelen bir tecrübeyle Elhamdülillah sitemizin hizmetine kaldığı yerden devam etmesini sağladık. Yedeklediğimiz yazılarımızı tekrar sitemize aktardık.
   Bu süreçte bize güç veren şeylerden bir tanesi Facebook sayfalarında “ihvanlar.net’e neden ulaşamıyoruz” sorularıydı.
   Bu denli içten takipçilerimizin olması bizi daha da gayretlendirdi.
DAHA GÜÇLÜ OLMAK LAZIM
   Bize bir çok kere saldırılar yapıldı. Yaptığımız reddiyeler sebebiyle ihtarlar çekildi. Avukatlar aracılığı ile içeriklerimiz kaldırtıldı. Youtube hesabımız reddiyeleri kendine yediremeyen reformistlerin şikayetleriyle 4 kez kapatıldı.
   Biz her defasında daha çok gayret ederek sarıldık bu işe. Çünkü hakikati arayan bir insanın, aradığında sapıkları değil de İslam’ın ana caddesi olan hakikati bulması ve buna bizim vesilemizle ulaşması kadar büyük bir mutluluk olamazdı.
   Ancak anlıyoruz ki daha güçlü olmak lazım, daha diri, daha atik, daha pratik olmak lazım.
BRE GAFİLLER!
   Bu vesileyle sitemize saldırıda bulunma gafletini gösteren acizlere de seslenmek istiyoruz. Allah’ın murad ettiği bir zamana kadar sitemiz hizmetine devam edecektir. Belki sitemizi yavaşlatırsınız belki bir zaman aralığında kesintiye uğratırsınız ve lakin bizim şevkimizi kıramazsınız, bizi bu şekilde susturamazsınız…
   Şayet davanızda samimiyseniz sizler de iddialarınızı delilleriyle ortaya koyarsınız. Saldırmak ve yok etmeye çalışmak ancak acizlerin başvuracağı bir şeydir.
   Şunu hiçbir zaman unutmayın, Ehli Sünneti müdafaa eden biri veya birileri mutlaka ama mutlaka olacaktır. A veya B şahsı veya sitesi fark etmez. Allahu Teala dilediği ile bu dine hizmet ettirecek ancak bu saha hiç boş kalmayacaktır.
DEVAM SEBAT İSTİKAMET!
   Bazı kardeşlerimiz “biz de Ehli Sünneti müdafaa eden bir site açmayı düşünüyoruz ne önerirsiniz” diye sormuşlardı. Onlara “devam, sebat ve istikameti” önermiştik. Çünkü bu yolda insan şeytanları kadar cinni şeytanlarda musallat olmaktadır. Yaptığınız bir işi, bir projeyi, hazırladığınız bir videoyu bozabilmektedir. İçinize ve hayatınıza sıkıntılar verebilmektedir. Hatta sizi hizmetten alıkoymak için karşınıza imtihan olarak çıkabilmektedir. Bunların hepsini bir kenara atıp davanıza odaklanmanız gerekmektedir.
   Rabbimiz bizlere de devam sebat istikamet nasip eylesin. Kalplerimizi hidayete erdirdikten sonra kaydırmasın.
   Dualarınızı da eksik etmeyiniz…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler