Akademi Dergisi hakkında uyarı yapıldı

   Değerli Kardeşlerimiz, Facebook’ta bir çok sayfayı beğeniyorsunuz ve takip ediyorsunuz. İleriki zamanlarda size bu konuda bir uyarı daha yapacağız ama öncelikle bu yazımızda başka bir meseleye değinelim.
   İnternette Akademi Dergisi adında bir oluşum var. Olabilir elbette herkes yayın yapmakta özgürdür. Ancak iş hakaret ve aşağılama boyutuna girince elbette tepkilerin olması da kaçınılmazdır.
   Bu sayfa sahipleri de İslam için kendini feda etmiş ortaya koymuş ve çileler çekmiş büyük zatlara hakaret ediyorlar. Efendi Hazretlerimiz için de ipe sapa gelmez ifadeler kullanıyorlar.
   Üstad Kadir Mısıroğlu ve bazı hocalarımız bu konuda açıklama yaptılar ve yapacaklar.
Kadir Mısıroğlu’nun sayfasından yapılan açıklama şöyle:
    İsmine “Akademi” diyen bu sayfa Üstad Kadir Mısıroğlu, Dr. İhsan Şenocak, Cübbeli Ahmet Hoca Efendi, Mahmud Efendi Hazretlerine vb. Ehl-i Sünnet yolunda ilerleyen zatlara hakaretler ediyorlar. Hafızlık gibi mübârek bir kisve-i islamiye ile “Deli Hafız” gibi isimler kullanarak dalga geçiyorlar.
Kardeşler; bu sayfayı beğenen, tâkip eden varsa eğer (ki tâkip edilmemesi tavsiye olunur) lütfen bunları bilsin ve ona göre hareket etsin, bize düşen sizleri ikaz etmektir (uyarmaktır). [Sayfa İdâresi]
BİR HAKARET ETMEYİZ, İFTİRA ATMAYIZ
   Biz sadece bir uyarıda bulunduk. Bu da bizim hakkımız olsa gerek. Herkes birileri hakkında uyarıda bulunabilir. Yeter ki, hakaret ve aşağılama olmasın.
   Sizler de sayfalarına girip hakaret etmeyin, sadece dikkatli olun yeter…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler