Hadis Düşmanları fena yakalandı

   Sizi Facebook’taki bazı tehlikelere karşı uyarıyoruz takip ettiğiniz ve edeceğiniz sayfayı mutlaka denetleyin diye. Daha önce “Kur’an araştırmaları” – “Kur’an Platformları” gibi sayfalara karşı uyarmış, bunların Peygamberimizi dışlayıcı bir tavır içine girerek kendilerini “peygamber” yerine koyarak din uydurduklarını aktarmıştık.
   Sizlere bir örnek göstererek ne kadar acınası bir halde olduklarını gözler önüne sereceğiz.
   Sayfaları “Özgür Müslüman” gibi dikkat çekici isimler koyuyorlar. Zulüm altında inleyen bir İslam aleminin sıkıntılarını gündeme getiren bir sayfa zannediyorsunuz. Kollarındaki kelepçeyi kıran bir profil resmi ile size bu ön yargıyı veriyor. Fakat içerik hiç de öyle değil.
   Kollarını ayırarak kırdığı kelepçe “Peygambere itaat”, özgürlük ise “Peygamberimizi dinde hükümsüz” kılarak kendi akılları ile din uydurmak.
   Peygamberimizi (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ve İslam alimlerini devre dışı bırakarak kafalarından din uyduran bu zatlar bakın gavurları nasıl da paylaşıyorlar:

   Allah’ın Resulünü “hadisler uydurma” diyerek kendi uydurduğun teoriyle kendince dışlayacaksın, İslam alimlerini hiçe sayacaksın ama gavuru, kafiri “rehber” edineceksin.
   İşte oryantalistlerin istediği “özgür Müslüman” profili…
   Elbetteki ciddiye alınacakları bir taraf yok.
   Uyanık olalım ve uyandıralım yeter…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ