Işid bahanesiyle Üniversite talebeleri fişleniyor

   Bir İsrail projesi olan Işid daha ilk ortaya çıkıp “İslam devleti” gibi kavramları istismar ettiğinde biz bunların bir proje olduğunu ve kesinlikle Ehli Sünnet olmadığını sizlere aktardık.
   Işid bir taş ve bu taşla onlarca kuş vurmaya çalışıyorlar.
   Mesela Işid önce saldırıyor, halkı katlediyor ve o beldeyi terketmeye zoruluyor. Sonra kurulması hedeflenen kürt devleti için bölge oluşturmak amacıyla oynatılan kukla YPG geliyor. Ve Işid bunlarla çatışıyormuş gibi geri çekiliyor. Orası kalıyor YPG’nin eline. Suriye’nin kuzeyi bu şekilde YPG’ye teslim edildi. Işid ile böl parçala ve YPG’ye teslim et. Işid bahanesiyle terörist YPG’ye silah ve mühimmat yardımı yap. Teröristi güçlendir ama böylelikle tepki çekmesin. Ne kadar Şeytani bir plan değil mi?
   Işid’in petrol oyunlarındaki rolünü de analizciler anlatsın.
   Bunun yanında dünyada İslam’a karşı oln ön yargı dağlarının büyütülmesi için yeni bir fırsat oluşturdular. Kafa kesen “islam devleti” görüntüsüyle Allah’ın hükümlerini icra edecek bir İslam devletinin “vahşi” olabileceğini bilinçaltına işlemeye çalıştılar.
   Türkiye’de sakal gibi Peygamberimizin en önemli sünnetlerinden birisini Işid’le bağdaştırıp doğudaki Müslümanları zora soktular. İslami kisveyi ilişkilendirmeyi denediler ama başaramadılar.
   Hatta tarikatları dahi Işid ile ilişkilendirmeye cüret edip İslama hizmet eden cemaatlerin önünü kesmeyi hedeflediler.
   Şimdi de İlahiyat fakültelerinde Ehli Sünnet imüdafaa edip bid’atçilere karşı olanlara “dekanlık”, yardım kuruluşlarında faaliyet gösterenlere ise “kemalist solcular” Işidci damgası vurmaya DAİŞ pisliğini bu kardeşlerimizin üzerine atmaya çalışıyorlar. Böylelikle onları zor durumda bırakarak geniş alanda 
   Onlar da Allah için mücadele ediyorlar.
   Rabbimiz kafirlerin tuzaklarını boşa çıkartsın ve dava eri kardeşlerimize yardım eylesin.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ