Rusya uçağı İsrail'in gazı, dostluk mesajı

   Değerli kardeşlerimiz, daha Rus uçağının ilk düştüğü andan itibaren biz biliyoruz ki bu işte Siyonizm’in parmağı var. Çünkü büyüklerimizden öğrendiğimiz şey şudur: “Siyonizmin sağ kolu Amerika, sol kolu Rusya’dır”
   Rus uçağı düştüğü zaman “bu işte bir iş var” demeyen yok gibidir. Az çok millet de bazı şeylerin farkında ama genelde düşüncesini haber kanallarının olayları yansıttığı şekilde geliştirdiği için yanlış yönlendirilebiliyor. Ve maalesef gerçeklerden uzaklaşabiliyor.
AMERİKA YANIMIZDA
   Rus uçağı düştü, Rusya posta koydu, ilişkiler tehlikeye girdi… Hatta dikar ederseniz Putin gereksiz bir gerginlik oluşturmanın ve sanki “yapması gereken” şeymiş gibi ipleri koparmanın derdine girdi.
   Derken bir de baktık “Amerika yanımızda” bizi savunuyor ve Rusya’yı suçluyor. İncirliğin her geçen gün Amerika askerleri tarafından işgal edildiği bir dönemde bu vesileyle Amerika daha çok yerleşiyor ülkemize.
   Haçlı askeri birliği Nato ise bizi koruma (!) bahanesiyle donanma yolluyor Akdeniz sularına.
AAA İSRAİL İLE DOST OLMUŞUZ
   Dedik ya, kesin bu olayda Siyonist bir parmak var diye. Bir de ne görelim İsrail bir bakanın deyimiyle bize dost(!) oluvermiş. Haberlere bir bakıyorsunuz “İsrail ile mutabakat sağlanmak üzereyiz, Mavi Marmara’da şehit olanların ailelerine tazminat ödemeyi bile kabul ediyorlar” gibi olumlu(!) bir tablo çiziyorlar bize.
   Sonrasında anladık ki bütün bunlar İsrail’in Güney Kıbrıs’tan çıkardığı gazı Türkiye’ye ve Türkiye vesilesiyle Avrupa’ya pazarlaması içinmiş.
   Sahi İsrail oradaki gaza nasıl kondu?
   Yahudi, Kıbrıs’ın Güneyi ile Kuzey’ini birbirine düşürdü. Sonra Güney’e yanaştı ve biz sizinleyiz dedi. Doğalgaz çıkartmaya başladı.
   Aynı Yahudi, Rusya ile Türkiye’yi birbirine düşürüp Türkiye’ye yanaştı ve biz sizinleyiz dedi. Doğalgazı pazarlamaya başlayacak.
   Her halukarda karlı çıkan kim?
   Yahudi…
   işte Siyonizm budur. Sen yarın için plan yaparken onlar 10 yıl, 50 yıl ve 100 yıl üzerine plan yaparlar. Yarınları bu planla şekillendirmeye çalışırlar.
İSRAİL DOSTUMUZ DEĞİL, OLMAMALI
   Bu sürede bizi üzen en büyük şey bize attığı şeytani kazıkları ve yaptığı düşmanlıkları unuttururcasına yani bizi aptal yerine koyarcasına İsrail’in dost olarak nitelendirilmesi ve Amerika – İsrail ikilisinin bize masumlaştırılmaya çalışılması. Medya da buna aracılık ediyor.
   İsrail bizim dostumuz değil ve olmamalı. Ne olursa olsun. Aç da kalsak, açıkda da kalsak. Tüm dünya bize ambargo da koysa bu Siyonistler bize dost olmamalı.
   Siyonist’in pazarı olmamalıyız, siyonistin pazarlayıcısı ve maşası olmamalıyız.
   Filistin davasına, Gazzeli yetimlerin yüzüne nasıl bakarız? Nasıl izah ederiz bu durumu?
  Gelin bu duruma birlik içinde tepki verelim ve şerre fren olalım. Hükumeti bu yanlışa düşmekten vazgeçirelim.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ