Fetönün elemanları demokrasi nöbetindeymiş

feto   Değerli kardeşlerimiz, sizlere daha önce aktardığımız bir meseleyi arz ederek konuya girelim.
   Bütün dünya anlamıştır ki, İslam’a yöneliş engellenemez. Müslüman toplumların da İslam’sız yaşaması düşünülemez. İslam bir memlekette silinmeye çalışılsa da Allah o toplumda alimler vasıtasıyla dinini tekrar ayağa kaldıracaktır.
   İslam düşmanları bunu da anladığı için İslam olacaksa “bizim istediğimiz şekilde olsun” diye düşünmekte ve Şeytanî sisteme uyarlanmış bir İslam ve Müslüman projesi geliştirmişlerdir.
   Cemaatlere, vakıflara, topluluklara ve yapılanmalara dikkatli bakarsanız bu gerçeği görürsünüz.
   Mesela “kaşımın ortası açık, uyluklaım geniş, sırtımda benim de var” diyerek Mehdiyim diye ortaya çıkacak olan adam önce alelade üç beş bayağı ama sadece saçı açık kadınla oturup kalkarken şimdi pavyon havasında, genelev edasında bir ortamda haşa “İslam”dan bahsedip yaptıklarını da İslam’da varmış Kur’an’da yasaklanmamış gibi göstermenin derdinde. Amaç, takip edenleri bu istikamette yönlendirmek.
   Aynı şekilde adı malum Fetö yapılanmasının da en baştan beri biz bu amaç doğrultusunda çalıştığını hep vurguladık. Ilımlı İslam projesi ve Diyalog aynı yapı tarafından yürütülüyordu.
   Bakın ne hale gelmişler.
   Demokrasi nöbeti bekliyorlar, demokrasiyi savunuyorlar, demokrasi sevdasıyla yanıp tutuşuyorlar.
   Allah için bir yerde toplandıkları görülmüş değil. Allah için yerlerde süründükleri görülmemiş. Çünkü Allah için mücadele edeceği zaman başlarındaki gizli papaz “furuattır” diyecek ve peşindekileri bu mücadeleden alıkoyacaktı. Hatta “peruk takmayı” meşru gösterip yüzlerce Müslüman gencin iffetini ayaklar altına alacaktı.
ÖNDERLERE DİKKAT
  Müslüman bir toplum işte bu şekilde yavaş yavaş uçuruma itiliyor, dönüştürülüyor, değiştiriliyor.
   Bu sebeple önderlere dikkat etmek gerekiyor.
   Bakacağız, İslam’ı nasıl yaşıyor? Sünnetlere ittibası nasıl? Peygamberimize sevgisi nasıl? Ehli Sünnet alimleri nasıl takip ediyor? Boş vakitlerini nasıl değerlendiriyor? İnsanlar ile arasındaki muamele nasıl? Amelde durumu nedir? Bizi neye teşvik ediyor? Neye yönlendiriyor?
   Şayet bir önderi takip edeceksek bu takibatı mutlaka yapmamız lazım. Sonra geç olur, ahiretimiz berbat olur.
   Rabbimiz bu olaylardan ders almayı, sevdiklerini sevip sevmediklerinden uzaklaşmayı nasip eylesin.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ