Düşman Çanakkale’den giremedi çanak antenden girdi

mahmud-efendi-sozu   Evliyaullahın bir cümlesi bazen bizlere uzunca bir makale ile anlatılacak hakikatleri anlatır. Çünkü onlar Allah’ın nuruyla bakarlar.
   Efendi Hazretlerimiz de böyle buyurmuş: “Düşman Çanakkale’den giremedi ama çanak antenden girdi”
   Yahu nasıl olur da Çanakkale’den giremeyen düşman çanak antenden girer?
   Düşünelim!
   Düşmanın Çanakkale’den girme amacı neydi? 
  İstanbul’u işgal edeceklerdi. Ahlaksızlığı yayıp kadınları soyacak, bir sonraki neslin İslam ile bağını kopartacak ve kendi hayat tarzlarını dayatacaklardı.
   Çanakkale’yi geçemediler. Ama Çanakkale’yi geçememeleri bu sayılanları yapamayacakları manasına gelmezdi.
   Sahte ata ve kahramanlarla zaten İslam’ı kökünden kaldırmayı hedeflediler ve bunu yapmaya çalıştılar. Fakat bu milletin mayasında İslam olduğu için İslam’a dönüşü engelleyemediler.
   Televizyonun icadıyla birlikte yeni bir kitlesel imha silahı bulmuş oldular. Kilometrelerce ötelerden milyarlarca lira masraf edip, binlerce can zayiat vermektense insanların kendi elleriyle kumanda edecekleri bir silah ile ahlakı bozmayı, Müslümanları İslam’dan uzaklaştırmayı, gayri meşru şeyleri meşrulaştırmayı başardılar.
   Düşünün!
   Başın açık olması, kadınların dışarıda makyaj yapması veya tesettürlü olmamak artık yadırganmıyor olağan bir halmiş gibi. Birbirine na mahrem olan kadın erkeğin muhabbetleri, konuşmaları sıradan bir şeymiş gibi.
   İçki, sigara, kumar, küfür, zina gibi şeyler de bu melanet sayesinde maşrulaştırılıp yaygınlaştırıldı.
   Mesela devletin kanalındaki tasavvufun işlendiği bir dizide şeyhin kızı müridlerle rahat rahat muhabbet edebilmekte. Bir şeyhin kızı nasıl olur da tesettürsüz bir şekilde dışarı çıkabilir veya erkeklerle muhabbet eder?
   Efendi Hazretlerimiz de mürşiddir. Biz böyle bir saçmalık görmedik ve göremezsiniz de zaten. Neden? Tasavvuf demek şeriatı daha iyi, daha dikkatli yaşamak demek.
    Böyle dizilerle “şeyhin kızı“nı bile erkeklerle muhabbet edebilen, tesettürsüz bir şekilde izleyenlerin zihnine nakşediyorlar.
  İşte çanak antenle böyle giriyorlar evinize. 
   Siz siz olun çanak antenden de sokmayın düşmanı.
www.ihvanlar.net
 
 

PAYLAŞ
Etiketler