Günlük kiralık fuhuş evleri

   Batıdan ülkemize pompalanan modernizm ile birlikte ahlaksızlık da tavan yapmış durumda. Müslümanların huzurunu kaçırmayı hedefleyen Lut kavminin artıklarının yürüyüş yapması da aynı merkezden zerk edilen bir zehrin ürünü. Müslümanlar tepkisiz kalmadı da İstanbul Valiliği bu ahlaksızlığa müsaade etmedi. kendilerini tebrik ediyoruz.
   Türkiye dört bir yandan ahlaksızlıkla sarılırken devletin denetimine tabi olan “genel evi” adıyla maruf fuhuş evleri de ayrı bir dert.
   Müslümanlar, fuhuş evlerine de tepki vermeli. Kapatılması için hükumet üzerine baskı kurmalı. Üzerimize yağan lanetin ve kalkan bereketin önüne geçilmeli. 
   Yoksa durum hep daha kötüye gidecek…
GÜNLÜK KİRALIK FUHUŞ EVLERİ
   Şimdilerde ise Facebook’a kadar inen reklamlarda, emlak ilan sitelerinde “günlük kiralık” evler görmekteyiz. İçi dayalı döşeli olan bu evler günlük olarak “1 geceliğine” kiralanabiliyor.
   Yani gayri meşru bir ilişki arzu ediyorsunuz ancak nerede yapacağınızı bilmiyorsunuz. Bu zalimler oluşturdukları imkanla size günah işlemenin yolunu kolaylaştırıyor. Günlük kiralayıp giriyorsun, Allah’a isyan edip, cehenneme odun hazırlayıp çıkıyorsun.
   Evini bir günlüğüne kiraya verenler bu gaye ile vermekteler. onların da aldıkları para “ateş” olup kendilerini yakacaktır haberleri yok. Belki de var ama “bilmemezlikten” gelmek daha kârlı.
   “Ben kimin ne yapacağını bilemem, belki de evlidirler” diye bir bahane insanı kurtarmaz. Evli olsalar evlerinde kalırlar. Yolcu olsalar o kadar para vermezler. (Çünkü gayet pahalı oluyor) Geriye tekbir seçenek kalıyor…
   İşin en kötü tarafı senin binanda, senin mahallende fuhuş yapılıyor olması. Üst katınızda bu işin yapıldığını düşünün! Razı olur musunuz?
   Olmazsınız ama iş o boyuta geliyor.
   Günlük kazanılan fazla para ev sahiplerinin iştahını kabartıyor…
HOCALAR ANLATMALI
   Devlet bu sorunla ancak “vergi kaçırıyorlar” diye ilgilenir. İşin manevi boyutuna bakmaz. O halde iş yine hocalara düşüyor. Bu melanet gündeme alınmalı, cemaate işlenmeli. Evini bu şekilde kiraya verenler varsa belki akıllanıp vazgeçerler.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ