Bid'atçilerin yeni yuvası TV8

   Kendini eğlence kanalı olarak tanımlayan, bir adaya doldurduğu erkek ve kadınları çıplak vaziyette yarıştırıp ahlaksızlıkta tavan yapan bir kanal düşünün.
   Bu kanal “dini” bir program yapsın ve bu programa “Allah (haşa) geleceği bilmez” diyen zındıkları, İslam alimi bırakmayıp hepsini tahkir eden, babasını dahi bunamakla suçlayacak kadar alçalan, Hazreti Adem’e baba bulan, kadınla arkadan ilişkiye girme fetvası verebilen sapıkları, kabir azabı kader gibi konuları inkar edip hazreti Meryem’e çift cinsiyetli iftirası atan ahmakları, alanı felsefe olduğu halde hiç alakasız bir şekilde İslami konulara girip saçmalayanları ve hepsinin ortak noktası “PEYGAMBERSİZ BİR DİN” tasavvurunda olanları HOCA diye çıkartsın!
   Ne düşünürsünüz?
   Bunun bir proje olduğu aklınıza gelmez mi?
   Survivorla ahlakı boz, bunlarla imanı çal…
GENÇ YAŞTA BİRDEN YÜKSEL KANAL SAHİBİ OL!
   İsim vermeyelim ve aklımızı çalıştıralım biraz…
   Bir genç düşünün. Özellikle gençlere hitap etsin. Gençlerin ilgisini çekecek programlar yapsın. Bu genç “avrupadan ithal” yaptığı yarışma programlarıyla medyada parlatılsın. 
   Sonra arkasında hiçbir holding, kuruluş olmadan o genç yaşında “kanal sahibi” olsun.
   Ve o kanalda yine gençleri ahlaksızlığa teşvik edecek, ilgilerini boş beleş işlere çekecek programlar yapsın.
   Yine aynı kanalda yukardaki “peygambersiz din” tasavvurundaki zevatı çıkartsın ve gençleri bu dalalet ehline yönlendirsin…
   Aklınıza bunun “bir proje” olduğu gelmez mi?
   Bizim aklımıza dahası da geliyor… Deşifre etmeye devam edeceğiz…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ