Suudi Arabistan'ın büyüttüğü yılan geldi kendini ısırdı

   Bildiğiniz gibi Medine’de, Mescid-i Nebevi yakınlarında sevgili Peygamberimizin yanı başında bombalı intihar saldırısı yapıldı. Ve ilk bulgular Işid’i gösteriyor.
  Sizlere daha önce Işid’in nasıl ortaya çıktığını, kimler tarafından beslendiğini deşifre eden bir yazı yazmıştık.
   Bu yazımızı okumak için TIKLAYIN
   Suudi Arabistan gerek ihraç ettiği vehhabi imamlar, gerekse finanse ettiği vakıflar sayesinde önü alınamayacak bir felaketin kapısını aralamıştı.
   Çünkü vehhabilik kendi içind evrim geçirerek (geçirtilerek) Selefilik olarak ortaya çıkmış (çıkartılmış) bu sayede taraftar toplanması kolaylaşmıştı.
   İşte şimdi büyüttüğü o yılan kendisini soktu. Ve sokmaya da devam edecek.
“CEHENNEM KÖPEKLERİ” BOŞUNA DENMEDİ
   Peygamberimizin hadis-i şeriflerinde anlatılan hususun ne derece hakikat olduğu ortaya çıkıyor. Peygamberimiz bu adiler “cehennem köpekleri” diye anlatırken hiç de mübalağa yapmamış. Bu tabiri hak ediyorlar. ellerinden gelse Ka’be’yi de Mescid-i Nebevi’yi de yıkacaklarını zaten söylemişti bu soysuz itler. Daha fazla söze gerek yok…
KUR’AN MÜSLÜMANLIĞININ GELDİĞİ NOKTA “BİZE KUR’AN YETER”= IŞİD
   Işid de ilk dinden sapan Hariciler gibi “biz Kur’an’a bakar islami yaşarız” diyerekhareket ediyor ve kendilerinden olmayan Müslümanları ideolojilerine dayanarak yorumladıkları ayetlere dayanarak tekfir ediyorlar.
   İşte “Kur’an Müslümanlığının” sonucu budur.
   Resulüllah’tan ve ashabının yolundan ayrılıp “Kur’an’ı bakarak anlar, anladığımız gibi yaşarız” düşüncesinin sonu…
   Bize ibret olsun…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ