Darbecilerin pişkinliği hayra alamet değil

   Ayrıntılar ortaya çıktıkça ne büyük bir belanın Allah’ın inayetiyle bertaraf edildiğine şahit oluyoruz. Darbecileri hüsrana uğratan ve ters giden planlarıyla Allah’ın yardımının geldiğini alenen görüyoruz.
   (En büyük terslik darbe planının erkene çekilmiş olup gece yarısının beklenmeden yapılmış olmasıydı)
   Hamdedelim, şükredelim…
   Darbeci olduğu şüphesiyle göz altına alınan gerek rütbeli asker ve gerekse hakim savcılarda dikkati çeken bir husus var.
   Sırıtan bir yüz ifadesi, başarılı bir iş yapmış edası, Pişkinlik…
Bakın mesela şu yüz ifadesi çok ilginç:

   Resim üzerinde de belirttiğimiz gibi adam sanki “bu iş burada bitmedi” ve “daha devamı var” der gibi bakıyor.
BU SOYSUZ BİR PROVA OLABİLİR = AÇIKLAR TESPİT EDİLDİ
   Bu darbe girişimi orta ölçekli bir planla yapılmış olduğu anlaşılıyor. Hesap etmedikleri rütbeli direnişler ve aksilikler sebebiyle akamete uğradı.
   Sanki daha büyük bir operasyon için “ilk önce ne yapmamız gerekirdi” “önceliklerimiz ne olmalı” ve “neler ile mücadele etmemiz gerekiyor” sorusunun cevapları bulunmak istenmiş gibi bir durum var.
   Yani bu orta ölçekli operasyon başarıya ulaşsaydı onlar için ne âlâ. Ama ulaşamasa bile onlar için büyük bir hizmet yapılmış olacaktı. (tutuklulara bakarsanız sanki bir hizmet yapmış simasını da görebilirsiniz)
   Nedir o hizmet?
   Gelecekte yapılacak büyük bir darbe girişimi için açıkları tespit etme ve yeni Türkiye’nin tepkisini ölçüp ona göre tedbir almak.
   Mesela
   İlk olarak yetkililer ile halkın bağını koparmak ve iletişime girmelerine, yetkililerin halka ulaşmasına engel olmak
   Medyanın susturulması için uydu düzenini, iletişimi yok etmek için belli başlı istasyonları, elektrik santrallerini tahrip etmek.
   vb… vb..
ÇOK ÇOK DİKKAT EDİLMELİ
   Belki günler belki aylar sonra… Ancak bu işin daha bitmediği kesin. Ya bu soruna kökten bir çözüm bulunacak ya da her an tetikte olunacak.
 VE…
   Burası çok önemli.
   Sakın ha ordu paralelden temizlendi, “şu komutan darbe teşebbüsünde bizim tarafımızda oldu” gibi yaklaşımlarla “bu kahraman komutan” deyip de rütbesi yükseltilmemeli.
   Çünkü paralelin bir çoğu daha deşifre olmadı. Ve çok yüksek rütbelerde halen mevcutlar. Şuanda darbe karşıtı gibi görünüyorlar. Hatta bazısı genelkurmay başkanı olmak için beklemekte.
   Bu darbeciler bir yem olabilir. (Uyuşturucu tacirlerinin bazı sevkiyatı kendileri ihbar edip polisin dikkatini o yöne çekerken diğer büyük parçaları geçirmesi gibi)
   Aman ha diyoruz…
   Dikkat edin, gaflete düşmeyin. Bu çapulculara fırsat vermeyin.
İDAM GETİRİLİP DARBECİLER ASILMALI
   Bununla birlikte idamcılar ibret-i alem için sallandırılıp resim ve videoları da servis edilmeli. Halk ve isyana teşvik edebilecek herkes ihanetin sonucunun ne olacağını görmeli.
   Yoksa bu hain adamların darbeye teşebbüs edip “kurtarılma” ümidiyle yaşayıp, devlet tarafından “besleneceğini” bildiği zaman yapmayacağı şerefsizlik yoktur…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ