Siyonizm artık maşa ile hareket ediyor – Uyan ey Müslüman

   Afganistan’da ve sonrasında Irak’ta bataklığa saplanan kafir kuvvetleri baktılar ki hem candan veriyoruz hem maldan sonra. Zaten nüfus artmıyor bir de giden askerler telef oluyor. Petrole el koymak için gidilmiş olsa bile ekonomik olarak zarar ediliyor. vs. vs…
   Strateji geliştirdiler…
   Maşa kullanmaya karar verdiler… En kolayı, basiti ve risksiz olanıydı…
   Ölen sizden değil, giden sizden değil ve en önemlisi sorumlu olarak da siz görülmüyorsunuz. Yani mesela Suriye’de Türkmenleri sürmek istiyorsunuz. Amerika askerleri ile bunu yaparsanız “ne işiniz var orada, size ne” denileceği gibi dünya genelinde büyük bir öfke seli ile karşılaşırsınız.
   Ne yapılmalı?
   Müslümanlara daha önce kurdurduğun vehhabilik=selefilik sayesinde “aşırılık” pompalarsın. Tekfirciliği yayarsın. Bir Müslümanı öldürmeyi “ibadet” olarak kabul edebilecek ahmak cahilleri bir araya toplarsın. Piyasaya “ışid” diye sürersin. Al sana maşa… Daha iyisini sen bile yapamazsın.
   Türkmenleri sürer ve sonra sanki çarpışa çarpışa çekiliyomuş gibi aldığın yerleri YPG’ye teslim edersin. Hem bu sayede YPG’yi meşrulaştırırsın hem de egemenliğini hızlandırırsın.
DARBE YAPMAK…
   Mesela bir ülkeyi ele geçirip kaynaklarını kendine mi aktarmak istiyorsun? Kokmuş bir “baş” bul. Ve O’nun etrafında insanları topla. Topladığın insanları yavaş yavaş hissettirmeden zehirle… Olsun sana paralel çete…
   İşte darbe girişiminde bulunan bir ahmak sürüsü…. Bu ahmak sürüsü Müslüman halka locaefendilerinin emrine itaat etmek için kurşun sıktı, ezdi geçti.
   Ve artık herkes biliyor ki, bu darbe girişiminde Amerika’nın parmağı var.
   Amerika’nın parmağı var ama Amerika’lı tek bir adamın burnu kanadı mı? Hayır…
   Amerika’lı tek bir kafir göz altına alındı mı? Hayır…
   Ölen kim: Müslüman Türkiye’liler…
   Ve vatan haini olarak yetiştirilen yine bu memleketin insanları….
   Şimdi hapishanedekiler de bu memleketin evladı ama vatan haini olarak yetiştirilmişler…
   Maşa olarak kullanılmışlar…
   Demek ki, olan Müslümana oluyor… Ölen Müslümandan ölüyor… Bu kafirler sadece kukla oynatıyor.
UYAN ARTIK…
    O halde uyan artık Ey Müslümanım diyen insan!
   Şayet birileri seni Müslümanların üzerine salıyorsa, Müslümanları öldürmeye teşvik ediyorsa, kıbleye yönelenlere karşı silah yoluyla kışkırtıyorsa anla ki KULLANILIYORSUN!
   Veya kullanılacaksın…
   Kafirlerin oyuncağı olmuşsun Ve neticede cehenneme odun olacaksın…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler