Gavurluğu Balat'a taşıma derdindeler

   Sitemizden yıllar önce Patrikhanenin bir oyunun deşifre etmiş, açık saçık kadınların İsmailağa Camii etrafında tur atmalarının istendiğini, böylelikle oranın ruhuna aykırı bir şekilde hareket edilip ahlakın ifsad edilmesinin ve huzursuzluk çıkartılmasının hedeflendiğini yazmıştık. Patrikhane telaşlanmış ve Petrikhane sözcüsü bir medyaya demeç vererek bu iddiaların “rezil bir itham” olduğunu söylemişti.
   Patrikhane’nin entrikaları bitmiş değil.
   Bayram Hoca cinayetinin azmettirdiği bir Ergenekon itirafçısı tarafından dile getirilen Patrikhane şimdi de gavurluğu Balat’a taşımanın derdinde.
   Kiliseye bağlı olduğu hemen anlaşılan esnaflar Taksim, Nişantaşı mekanları tarzında şekilde verdikleri dükkanlarına bir de hukuksuzca yolu işgal edip trafiğe kapatıyorlar.
   Kurulan bu mekanların amacı Taksim ve benzeri yerlerde yaşanan içkili sıçkılı gece hayatını Balat’a taşımak.
   Bu vesileyle sanki orada Ekümenikmiş ve sokakları bile istediğimiz gibi kaparız/açarız mesajı verirken (devlete meydan okurken) Çarşamba halkını da rahatsız etmeyi ve halkın oraları terketmesinin hedeflendiği anlaşılıyor.
İSMAİLAĞA CEMAATİ TEBLİĞ EKİBİ HAZIR OLSUN
   Buna karşılık İsmailağa tebliğ ekipleri de hazırlansın, sefer var!
   Bu şer planı hayra çevirmenin yolu tebliğ ekipleriyle karşılık vermektir.
   Orada Allah’a isyan yapılıyorsa şayet Gecenin kaçı olursa olsun guruplar halinde cübbelerimizle sarıklarımızla o sokakları turlayacağız. Dükkanların önünden geçeceğiz. Hiçbir şey anlatmadan yürüyerek tebliğ yapacağız.
   Kim bilir, sadece görünüşümüz bile meraklarını çeker ve onların hidayetine vesile olur.
   Hem de bu vesileyle onların tuzaklarına karşı mukabelede bulunmuş oluruz.
   Şayet bunu yapmazsak, alanı onlara bırakırsak yarın Filistin gibi olacağımız aşikardır. Önceden tedbir alınmalıdır…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ