Erhan Çelik'i TRT'de istemiyoruz

Erhan Çelik TRT'yi çiftliğine çevirdi!   Bizler TV izlemiyoruz ancak TRT kanalı için vergi veriyoruz. Ve bu halk 15 Temmuz gecesi hainlerin elinden kurtardı bu kanalı.
    Sonrasında ise ne olduğu belli olmayan şaibeli bir adamı getirip aniden spiker yapıyorlar ve kıyak geçiyorlar. Şimdi de TRT’nin kaymağını yediği haberleri geliyor.
İŞTE O HABER
Erhan Çelik’in TRT 1 Ana Haber Bülteni’ni bundan sonra İstanbul’dan sunacağını açıklamasının ardından, Çelik’in İstanbul’da kullanacağı ofis ve çalışma sistemi de gündeme gelmişti.
Erhan Çelik’in, TRT’nin Harbiye’deki binasında kendisi için hazırlanan odada oturacağı, akşam da bülteni sunmak için Ulus’taki stüdyolara gideceği öğrenilmişti.
SOSYAL MEDYA HESABINDAN İLAN ETTİ
Erhan Çelik, Ankara’dan İstanbul’a dönüşünü sosyal medyada İnstagram hesabından ilan etti ve Ankara haber merkezinde ana haber bültenini hazırladığı arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafın altına şu satırları yazdı:
“Kurduğum tüm ekiplerde, bulunduğum her haber merkezinde en büyük şansım birlikte çalıştığım arkadaşlarım oldu. TRT 1 Ana Haber için Ankara’da çalışan bu ekip de onlardan biri. Artık yayın merkezimiz İstanbul ve Ankara’dan gözüm arkada kalmadan, şahane dostluklar edinerek ayrılıyorum. Hepiniz sağolun, varolun.”
TRT İSTANBUL ÇALKALANIYOR
Erhan Çelik’in İstanbul’daki çalışma sistemi ve ona sağlanan olanaklar TRT İstanbul çalışanları arasında büyük rahatsızlık oluşturdu.
VIP MİNİBÜS İSTEDİ, ÖNERİLENİ BEĞENMEDİ Mİ?
Gazeteciler.com’a ulaşan yeni bilgilere göre, İstanbul Bölge Müdürlüğü Ulaştırma Dairesi’nin gündeminde VİP minibüs tartışması yaşanıyor.
Erhan Çelik’in, kullanmak için VİP minibüs ve özel şoför istediği konuşuluyor.
VİP minibüs olarak ellerinde sadece Volkwagen Caravella olduğu bildirilin Erhan Çelik’in, bunu kabul etmediği ve Mercedes marka bir VIP minibüs istediği öne sürüldü.
ÖZEL ŞOFÖRÜN KİMLİĞİNİ İSTEDİ Mİ?
Bir başka iddiaya göre ise Erhan Çelik, kendisine tahsis edilecek özel şoförün kimliğini isteyip hakkında istihbarat araştırması yaptırmak istemiş.
Bu isteğin TRT ulaştırmadaki şoförler arasında büyük rahatsızlığa neden olduğu ifade edildi.
TRT İSTANBUL’DA BAŞKA KİMSENİN ÖZEL ŞOFÖRÜ YOK MU?
Bir başka rahatsızlık konusunun ise, TRT İstanbul’da hiçbir yöneticinin özel şoförü yok iken Erhan Çelik’e özel şoför tahsis edilmesi olduğu öne sürüldü…
TRT İstanbul’da kimsenin evinden tek başına alınmadığı, araçların birkaç yöneticiyi birlikte evlerinden aldığı ve aynı şekilde geri bıraktığı ifade ediliyor…
Kaynak: gazeteciler.com

PAYLAŞ
Etiketler