Hedef Türkiye Cihada hazır Olun

   Cihad 3 bölüme ayrılır:
1-Nefse karşı cihad
2- Şeytana karşı cihad
3- Görünen düşmana karşı cihad
   Bir Müslüman nefsine ve şeytana karşı her an tetiktedir ve mücadelesi hiç bitmeyecektir. Allah’ın emirlerini yaparken gayret etmesi, günahlardan kaçarken daha çok çaba sarfetmesi gerekecektir. Mücahede ölene kadar sürüp gidecektir.
DÜŞMANA KARŞI CİHAD
   İslam, başkalarına boyun eğmek değildir. İslam, Allah’a O’nun buyruklarına teslim olmaktır. Cihadı terk eden müslüman milletler düşman kafirlerin kuklası olmaya mahkumdurlar.
   İslamiyette cihadın, düşmanla savaşmanın farz kılınmasının hikmeti; zulmü, şerri, fesadı önlemek, İslam’ı en güzel bir şekilde ve en güzel bir öğütle, ilim ve hikmetle tanıtmak, Allah sözünü en üstün tutmak, zulmü, kötülüğü; müslümanlara inkarcılar ve ehl-i küfür tarafından gelecek ararları bertaraf etmek, önlemektir. Müslümanların varlıklarının; düşmanın zararından, tahrip ve tecavüzünden korunmasıdır.
   Hazreti Ebubekir (Radıyallahu nah)ın halife seçildiği zaman yaptığı konuşmada şöyle bir uyarıda bulunuyor:
   “…Bir millet, Allah yolunda cihadı terk edecek olursa Allah, o kavmi zillete düşürür.”
HEDEFTEYİZ, TEYAKKUZDA OLMALIYIZ
   Türkiye’nin konumunu biliyorsunuz ve gelişen olaylar hepimize malum. 4 bir yanımız düşman dolu. Amerika DEAŞ çakallarını bahane ederek PYD itlerini destekleyip, silah yardımı yapıp Suriye’de ilerlemesini kolaylaştırıyor, diğer yandan ele geçirilen topraklarda üs kuruyor. Bu Siyonizmin B planı. A planı 15 Temmuz başarılı olsaydı çoktan olan olmuş, doğu bizden kopartılmıştı…
   B planında Türkiye’ye fiili saldırı var. Hedef İranmış gibi lanse ediliyor ama aldatmaca. İran’ın böyle bir telaşı yok. Gözler İran’a çevriliyor lakin hedef Türkiye. İran’ın bitirilmesiyle vakit kaybedemezler. Türkiye’ye yapılacak müdahalede İran zaten seyirci olacaktır. 
   Allah’u Teala fırsat vermesin, kendilerine göre hazırlıklarını tamamlayınca Avrupa’nın da “batıdan” desteği ile Türkiye’ye çullanma planı yapıyorlar…
CİHAD ŞUURU LAZIM
    Türkiye’nin hızla kendi savaş uçağını yapması, milli hava savunma sistemini kurması gerekiyor.
   Halkımızında inancı ve siyasi görüşü ne olursa olsun milli mücadeleye hazır olması, Müslümanların cihad için yanıp tutuşması gerekiyor.
   “Allah yolunda muharebe edin. Bilin ki şüphesiz Allah hakkıyla işitici, kemaliyle bilicidir.” (Bakara 244)
   “(Ey müminler!) sizler gerek hafif, gerek ağırlıklı olarak elbirlik (savaşa) çıkın. Allah yolunda mallarınızla,canlarınızla cihad edin. Eğer bilirseniz bu, sizin için çok hayırlıdır.”(Tevbe 41)
   “Allah’a ve Peygamberine iman edip mallarınızla, canlarınızla Allah yolunda mücahede edersiniz. Bu sizin için çok hayırlıdır; eğer bilirseniz.” (Saf 11)
DİNİ KONULARLA OYALAMA TAKTİĞİ
   Allah ve Resulünün yoluna aykırı olan görüş ortaya koyanlara bakın, Müslümanların gündemini nasıl meşgul etmeye çalıştıklarını göreceksiniz. Hazreti Adem’e baba bulacak kadar beyinle irtibattan yoksun bu sefihler bizleri de savunmada bırakarak suni gündem oluşturuyorlar.
   Diğer yandan Müslümanları arabanın daha iyisine, evin daha genişine ulaşmakla, kadınları modayla, çocukları youtuber olmak ve sonu gelmeyen oyunlarla, tüm halkı iğrenç dizi sinema ve programlarla meşgul ediyor, oyalıyorlar.
   Düşman ise diş biliyor, hazırlık yapıyor…
   Elbette meydanı bu cahillere bırakacak değiliz ama Müslümanları da cihad konusunda uyandırıp şuurlandırmak vazifemiz.
   Sizler de her gittiğiniz yerde gündemi değiştirip kafirlerin planlarından bahsederek neticeyi cihada getirmeli ve memleketimize karşı vuku bulacak herhangi bir saldırıda alacağımız konumu tartışmalısınız.
   “Onlarla çarpışınız. Allah onları sizin ellerinizle (onları) azablandırsın hor ve aşağılık kılsın ve onlara karşı size zafer versin mü’minler topluluğunun göğsünü şifaya kavuştursun. “ (9/14)
   www.ihvanlar.net

PAYLAŞ