Reza Zarrab Deşifresi – Tuğrul Selmanoğlu

   Alman’ya da Almanlara karşı yaptığı mücadelesiyle tanınan Tuğrul Selmanoğlu Reza Zarrab ile alakalı çok önemli hususlara dikkat çekiyor. Bunlardan birisi de Fetö’nün karşı gibi gözüktüğü bir kişiye hemen sahip çıkılması, kahraman ilan edilmesi. Ve böylece tongaya düşüyorlar. İşte bütün sıkıntı da bu. Medyanın, siyasetçilerin bir çizgisi yok! Düşman birisini eleştiriyorsa onu savunuyorlar, kendilerini övüp savunan birisi olursa ne olduğuna önem vermeden sahipleniyorlar. Halbuki hak ölçüsü olmalı. İnce eleyip sık dokumalı. Particilik adına, muhalefete iyi vuruyor ya da düşman saldırıyor diye kimseye itibar edilmemeli. Gerçek samimi dava adamıysa o başka tabi ki.

   Bu vesileyle şunu da belirtelim ki, bu dava iyi çalışılmış bir komplo elbette. Alt yapısı hazırlanmış, zamanlaması yapılmış.
   Fakat bu gibi çorapların başımıza örülmesinden neden ders almıyoruz?
   Hükumet Ehli Sünnet’i siyasi hesaplarına kurban ederse, sahip çıkmazsa ve bidat ehline göz yumup Allah’ın erlerine “merdiven altı” demeye başlarsa, İslami kurumlara Allah’ın hükümlerine ters olarak kadın yardımcılar atanmaya başlarsa Allah (Celle Celaluhu) de iti köpeği musallat eder ve ansızın yardımsız kalırsınız…
   Allahu Teala. hükumetin din alanında yanlışlarını görerek dönmesini “geç olmadan” nasip eylesin. Yoksa daha kötü günler bekleyin.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ