Mason Kanalı Cnn’de Doğru İslam tartışması yapanlara bak

   İslam’ı Kur’an ve Sünnet bütünlüğünden uzaklaştırıp müsteşriklerin kurguladığı bir modele sokmak, batının istediği kıvama getirmek için uğraşan zihniyet 6, 7 sene önce yapılan konuşmaları gündeme getirip bahane üreterek kendisine zemin hazırlamaya çalışmaktadır.

   Fetva veren şahısların güvenilirliği tartışma konusu olmakla birlikte verilen doğru fetvalar bu gün “feminizme” kurban edilerek sanki İslam’a aykırıymış gibi sunularak (Allah muhafaza) İslam’da olanı inkar etme yoluna gidiyor ve insanları da bu yönde kanalize ediyorlar.

MASON KANALINDA İSLAMI DOĞRU ANLAMAK

   İşte böyle bir ortamda fırsatçılar Amerika patentli Mason ekranlarında boy göstermeye başladı. Birisi “din alimi/bilgini olmayan sadece Felsefesini yapan Caner Taslaman, diğeri Kur’an kıssalarına hikaye diyen Mustafa Öztürk’ün talebesi, bir diğeri mezhepleri inkar eden zat. Stüdyoda bulunup kadrajda olmayan biri de var ki o da Mustafa İslamoğlu’nun talebesi Emre Dorman.

   Kadroya bak!

   Kur’an’ı getiren Peygamberi devre dışı bırakarak kendi uydurduklarını “din” olarak görüp ona İslam diyen bu zerzevatçılar “İslam’ı doğru anlamayı” konuşuyor.

   Hükumet kanadından ve Diyanet’ten “Size mi kaldı İslam’ı doğru anlama konusu” diyen duydunuz mu?

   Mustafa İslamoğlu Hazreti Adem’e baba bulup maymundan bir başka türde birleştiğimizi söylediğinde, Mehmet Okuyan Hazreti Meryem’e çift cinsiyetli iftirası attığında, hepsi birlikte kaderi, kabir azabını, sünneti, hadisi reddettiğinde, alimlere, sahabeye dil uzattığında, Kur’an ayetlerini kendi kafalarına göre yorumladıklarında yine Diyanetten bir ses geldi mi?

   Bazı konularda uyku tonlarındaki cılız hutbeler verildi ama başkan veya heyet bir açıklama yaptı mı? Diyanet Tv reddiye yayınladı mı?

  Meydanı kimlerden kurtarıp kimlere bırakmak istiyorlar?

   www.ihvanlar.net

 

 

PAYLAŞ