Fransa’da Kur’an’dan ayetleri çıkartalım diyenler tarihselcilerden cesaret alıyor

   Bildiğiniz gibi Fransa’da, aralarında eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, üç eski başbakan, Yahudi ve Hristiyan cemaati temsilcileriyle yazarların da bulunduğu 300 kişinin imzasıyla yayınlanan Kur’an-ı Kerim’den “şiddet ve Yahudi karşıtı fikirleri yaydığı gerekçesiyle bazı ayetlerin çıkarılması” yönündeki bildiri Fransa ve İslam coğrafyasında sert tepkilere sebep oldu.

   Yahudi uşakları bu cesareti nereden buluyor? Bir dünya dininin kutsal kitabını eksiltmeyi nasıl oluyorda önerebiliyorlar?

   Elbette bunun bir alt yapısı var. O da tarihselcilik safsatasıdır.

   Bu gün bazı ilahayitaçılar bile Kuranın indiği dönemdeki Yahudilerle bugünkü yahudilerin aynı olmadığını ileri sürüp (haşa) ayetlerin geçersiz olduğunu zırvalayabilmektedirler.

GAVUR SÖYLEYİNCE TEPKİ VER!

   Fransız keferesinin yediği halta tepki veren kurumlardan birisi de Diyanet İşleri olmuş.

   Tamam güzel de bu gün aynı şeyi farklı şekilde dile getiren İlhami Güler, Mustafa Öztürk, Emre Dorman gibi İlahiyatçı takımına kimse neden ses çıkartmıyor?

   Hatta Fransadaki densiz gavurcuklar ülkemizde ve İslam coğrafyasında türeyen bu tiplerden cesaret alarak böyle bir işin içine girişiyorlar.

    Gavur söyleyince tepki çekiyor ama ilahiyatçı kimliği ile türedi tip söyleyince herkes sus pus oluyor.

   Ey Diyanet ve sorumlu kişiler! Yanlışı gavur da söylese ilahiyatçı da söylese yanlıştır. Gelin bu türedi tiplerle hepbirlikte mücadele edelim! Ehli Sünnete sımsıkı sarılalım. Yoksa gavurlar içimizdeki bu tiplerden cesaret alarak dilini yüce kitabımıza uzatmakta bir sakınca görmeyecek ve hatta daha ileri gideceklerdir.

   Ve ey Müslümanlar! İçimizdeki dışı Müslüman söylemleri gavurca olan türedi tiplere daha ne kadar itimat edeceksiniz?

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ