Menzil ve İsmailağa’yı hedef gösterip karalayanlar

   Bu ülkede dine karşı en şiddetli baskıların yapıldığı, Müslümanların ezildiği, ilmin tamamen yok edildiği, insanların batıya özendirilip gavurlaştırıldığı dönemlerde meydana çıkıp İslam’ı ve İslami olan herşeyi canlandıran, yüz binlerce kişinin hidayetine vesile olan, insanları batıya maddeye değil Allah’a kul olmaya çağırıp Kur’an ilimlerini teşvik eden, binlerce hoca yetiştiren, devlete/vatana/bayrağa sahip çıkıp insanları bu yönde kanalize eden, oldukları yerde PKK/DEAŞ/FETÖ gibi yapılanmalara fırsat vermeyen bu cemaatler kimlerin hedefinde? Bu cemaatleri hedefe koyanları, karalayanları yan yana koyduğunuzda büyük resim ortaya çıkıyor.

   Kemalistler, Ulusalcılar, Solcular, medya artıkları, Evrimciler, Peygambersiz yeni din uyduranlar, Işidciler, başkalarını peygamber olarak görenler, sahtekarlar, tavizkar medya kuklalaları vs…

   Hepsi bu uğurda birleşiyorlar ve aynı nakaratı tekrarlıyorlar. Bu cemaatlere atmadıkları iftira, yalan, çamur kalmıyor.

   Çünkü hepsinin bir sebebi var. 

   Kemalistler/Solcular/Ulusalcılar İslam’a olan kin ve nefretlerini bu şekilde kusup, ülkedeki İslami görüntünün az da olsa bu cemaatler vesilesiyle değiştiğinden rahatsız oluyorlar. Bu cemaatlerin rahat faaliyet göstermeleri onları çileden çıkartıyor.

   Diğer din tüccarları da Peygambersiz, hadis ve sünnet olmayan kendi yorumlarına dayanan yeni bir din inşasında en büyük engel olarak bu cemaatleri görüyorlar.

   Yalan, iftira, sahte ifadeler, alakasız görüntülerle saldırıp duruyorlar. Ve saldırmaya da devam edecekler.

   İşte bu yüzden bile devletin/milletin bu cemaatlere sahip çıkması gerekir.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ