İsrail’in Filistinli Ahed Temimi Tuzağı

    Bildiğiniz gibi korsan devlet israil askerleri daha küçücük yaşında direnen Ahed Temimi adında bir kızı tutuklamış, uzun yıllar hapiste kalan kız daha sonra serbest bırakılmıştı.

   “Filistin’in sembolü” ilan edilen kız;

   Çıktığı ilk gün israilin hapishanelerinde kendisine iyi bakıldığını, mücadelenin silahla değil kalemle olacağını söylemişti.

   Şimdi de Yunanistan’da kominist gençlik festivaline katılmış…

ONCA ŞEHİT VAR, MEDYA BUNU GÖSTERİYOR

   Bu kızın hapishanede eğitilerek Filistin genç kızlarına (giyim, kuşam ve inanç olarak) örnek olacak şekilde meşhur edilmesi israil’in bir oyunu.

   Filistin davasında mücadele edip tutuklanan ve bu uğurda şehit olan onlarca yiğit gençler varken medyanın bu Temimi’ye odaklanması israil’in bir oyunu.

   Filistin hapishanelerinde ne işkenceler görüyorlar, ne eziyetler çekiyorlar, atılan kurşunlarla şehit oluyorlar, yaralı sakat kalıyorlar ama medya Temimi denen şarlatanı gösteriyor.

   Bu da bize şunu gösteriyor ki, bu gavurlar bir genç kızla bile diğerlerini tesir altına alıp ahlaksızlığı yaymaya ve manevi direnişi kırmaya çalışıyor.

    İçimizdeki “sanatçı” etiketiyle ortalıkta gezinen ahlaksızları, haya yoksunlarını düşünün!

   Nasıl da gençliğin ahlakını ifsad ediyorlar değil mi?

   İşte bu oyuna yenik düştük, gençliği kaybettik, neslimizi kaybettik.

TEBLİĞ FAALİYETLERİNE HIZ VERELİM

   Kadınlar kadınlara, erkekler erkeklere… Tebliğ edelim. Yakın çevremizden başlayarak bildiğimiz kadar tatlı dille güler yüzle anlatalım. İman, ahlak, haram-helal, ibadetler, örtü tesettür…

   Şayet tebliğ ruhu tekrar canlanmazsa gidişatımız hayra alamet değil. 

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler