Kendi dışkısını yiyen sözde tarihçi Celal Şengör

   Osmanlı Padişahlarına hakaret sözde tarihçi Celal Şengör kendi pisliğini yemesiyle gündeme geldi.

   Ara ara Peygamberimize hakaretle gündeme gelen Ekşi sözlük sitesi kullanıcılarından birisi kendisine, “Kendi dışkınızı hiç yediniz mi? Beğendiniz mi? Dışkı yemek isteyenlere neler önerirsiniz?” şeklinde saçma bir soru sormuş.

Cevap şu şekilde:

   “Evet yedim. Hatta onun dışında İsviçre’de benim doktora alanımda otlayan ineklerinkini de yedim. Dağ keçilerinin de yedim. Özellikle insan dışkısı acıydı. Ötekiler de tatlıydı ama insanınki kadar acı değildi. Bu bir merak meselesidir, merak eden her şeyi dener.”

DIŞKICI EKŞİ SÖZLÜK

   Şimdi düşünün, şu soru hiç normal bir soru mu? 

   “Kendi dışkınızı hiç yediniz mi? Beğendiniz mi? Dışkı yemek isteyenlere neler önerirsiniz?”

   Bu nedir arkadaş! Bunların nasıl bir zihin yapısı var? Nasıl merakları, fantezileri var? Tarihçi diye geçinen birisine soru soracaksınız, sorduğunuz soru pislikten iğrençlikten öteye geçemeyecek, bu nasıl bir rezilliktir.

   İşte İslam’a, Peygamberimize hakaret edenlerin zihin dünyasını oluşturan şey bu aslında: “dışkı”

   Zihin “dışkı” eksenli düşündüğü için temiz bir davranış ortaya koyamıyorlar. Hakaret, küfür, argo ne rezillik ararsanız var bunlarda.

DIŞKISINI YİYEN PROF(!)

   Kendi dışkısını yiyen şahsın O muhteşem Osmanlı padişahlarına hakaret etmesinin sebebi anlaşıldı herhalde. Ağızlarında neyin pisliği var belli değil. Kim bilir neyin dışkısını deneyerek geziyorlar ortalıkta. Kirli bir ağızdan da ancak hakaret, küfür çıkar elbette başka bir şey de beklenemez.

   Dikkat! Bu profesör ekrana çıktığı zaman kanalı değiştirin ki o anda ağzında ne olduğunu bilemezsiniz mideniz bulanmasın yok yere…

   Şu da bir genel kültür bilgisi olarak aklınızda bulunsun, kendi pisliğini yiyen en bilindik hayvan domuzdur.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ