DİYALOGCULAR İBRET ALSIN!

   “Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez.” (Maide 51)

   Allahu Teala (Celle Celaluhu) böyle kesin bir emir vermişken “onlar bizim dostumuz, onlarla ortak noktalarımız var” diyerek taviz verip kendi dinin aleyhine çalışanlar, bu manzaralara iyi bakmalı.

   Bildiğiniz gibi mel’un herifler Peygamberimize hakaret içeren film yapıyorlar ve maalesef biz Müslümanlar sindirildiğimiz için yeterince tepki veremiyoruz.

   Film projesinin içerisinde, bizim “hoşgörülü” Müslümanların diyalog kurup “ortak nokta” aradığı muharref dinlerin hepsi mevcut. Birlik olup İslam Peygamberine, yani biricik Peygamberimize küfrediyorlar. Ve bunu Amerikada (hoşgörünün merkezinde!) yapıyorlar. Hatırlayacaksınız yine aynı memlekette bir rahip Kur’an-ı kerim yakmıştı.

   Bu skandallar bitmeden Fransa’dan karikatür ile saldırıyorlar yüce Peygamberimize. Ve burası da “Diyaloğun mimarı PAPALIĞIN” hükmü altındaki Avrupa’nın en meşhur memleketi.

   Daha öncede bildiğiniz gibi Danimarka’da karikatür krizi yaşanmış ve Müslümanlar’ın büyük tepkisi ile karşılaşmışlardı.

DİYALOGCULAR İBRET ALIN!
   Efendi Hazretlerimizin (Kuddise Sirrahu) buyurduğu gibi: “En büyük ahmaklık, seni sevmeyeni sevmendir”

   Bu kâfirler bizi sevmezler ve hiçbir zaman da sevmeyecekler. Rabbimizin buyurduğu gibi “onların dinine tabi olmadan” bizden razı olmayacaklar.

   O kâfirler, bizim başımıza gelen her türlü felakete sevinip bayram ediyorlar. Her fırsatta dinimize ve Peygamberimize sövüyorlar.

   Bir de bizi aldatıp, bizi bizden olanlarla arkadan hançerleyip, planlarını daha sağlam uygulamaya koydukları için ayrıca memnun oluyorlar.

DOMUZDAN POST, KAFİRDEN DOST OLMAZ DEMİŞLER
   Büyüklerimiz bu işin ehemmiyetini bu cümle ile ifade etmişler. Domuz derisini ne kadar tabaklarsan tabakla helal olmaz. Post, seccade olarak kullanamazsın. İşte kâfirinde ne kadar ılımlısı olursa olsun, sana ne kadar yakın durursa dursun ondan dost olmaz.

  “Sen dinlerine uymadıkça, ne Yahudiler ve ne de Hıristiyanlar asla senden razı olmazlar” (Bakara 120)

   O halde ey büyük oyunun figüranı olmuş Müslüman kardeşlerimiz! Gelin, bu vahim hatadan dönün, insanları kâfirlerle dostluğa değil Müslümanlar ile birlik beraberliğe davet edin, kafirlerle değil Müslümanlarla ortak noktalarınızı görün ve yapılan yanlışları telafi yoluna gidin. İnsanlara yanlış yaptığınızı ilan edin. En büyük destekçiniz biz olalım.

www.ismailaga.info

PAYLAŞ
Etiketler