Akp’li vekilin GENELEVLER KAPATILSIN isteğine Akp’li vekiller karşı çıktı

   Ak Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati çok güzel bir hayra vesile olmak için, partisinin Grup Başkanlığı’na verdiği yasa teklifi ile genelevlerin kapatılmasını istemiş. Teklif üzerinde grupta inceleme yapılmış. İlk incelemeler sonunda şu tespitleri(!) yapmışlar: “Devlet eliyle kadın satışı yapılmıyor. Genelevler özel işletmelerdir, sadece bir izin prosedürü uygulanır. Genelevlere ihtiyaç duyan kesim zaman içinde azalmıştır. Geçmişte olduğu gibi gençler arasında geneleve gidenlerin sayısının yüksek değildir. Daha çok köyden gelenlerin ilgi göstermektedir. Toplumda ilişkilerin daha rahat yaşanması da ilgiyi azaltmıştır. Genelevler zaman içinde kendiliğinden işlevini yitirecektir. Hâlâ ihtiyaç duyan az da olsa bir kesim vardır. Çok ihtiyaç duyan kesimin bu imkandan mahrum kalması durumunda tecavüzler artabilir, sağlık sorunları yaşanabilir.”

Öncelikle şu açıklamadaki çarpıklığa ve hezeyanlara göz atalım. “Devlet eliyle kadın satışı yapılmıyor. Genelevler özel işletmelerdir, sadece bir izin prosedürü uygulanır.”

   Devlet eli ile kadın satmadığı söylenmiş. Halbuki serbest bırakmanın, razı gelmenin ve vergi almanın satmaktan bir farkı yoktur. “Günaha rıza göstermek günahtır” (Hadis-i Şerif)

Toplumda ilişkilerin daha rahat yaşanması da ilgiyi azaltmıştır. Tabi ki, zinanın serbest yapılması artık genelenevi adındaki yerlere gerek bırakmadı. Çünkü her yer fuhuş yuvasına döndü. Kadın kocasını bir evde zina yaparken bassa Polis işlem yapamıyor çünkü zina suç değil. Dolayısıyla zaten her yer fuhuş evine döndü.

   Zaman içinde işlevini yitireceği meselesi de çok saçmadır.Çünkü siz kendi zamanınızdan mes’ulsünüz. Gelecekte ne olacağı sizi ilgilendirmiyor. Sizin zamanınızda fuhuş işleniyor mu, sizin zamanınızda ahlaki çökme yaşanıyor mu siz buna kesin bir çözüm bulmalısınız. Evinizdeki çocuğunuzun bu pisliğe bulaştığını düşünün. Zamanla bırakır mı dersiniz yoksa bir çaresine mi bakarsınız?

   “Çok ihtiyaç duyan kesimin bu imkandan mahrum kalması durumunda tecavüzler artabilir, sağlık sorunları yaşanabilir.”

   Allahu Teala insan fıtratını zaten ihtiyaçlı yarattı. Siz insanlara ahlak ve maneviyat vereceksiniz, Allah korkusunu aşılayacaksınız ki, insanlar bundan uzak dursun. Yoksa başkasına da şunu söyleme hakkı doğar: “Bende uyuşturucu almak istiyorum, yoksa etrafıma zarar veriyorum o halde bu da yasal olsun” Yani bu ülkede her insanın kendisinde olan ihtiyacı karşılayacak bir imkan mı var? Yok.. Olamaz da. Ama iş fuhuş olunca bir ihtiyaç oluyor muş!

   Sanki bu gün tecavüz ve tacizler kesilmiş, olmuyormuş gibi! Aksine her gün katlanarak artıyor…

   Ak Partili vekil çok güzel bir teklif vermiş ancak yine kendi partisi tarafından soğuk bakılmış. Bu bir samimiyet testiydi ve bizce sınıfta kalındı.

DİĞER YAZI: > ZİNA SERBEST OLDU, FAHİŞELER KARTVİZİT BASTI

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ