Mısır’daki İngiliz ajanı Müftüler ortaya çıkıyor

   İngilizlerin dünya genelinde oynadıkları oyunları bilmeyeniniz yoktur. Bir İngiliz Casusun itiraflarında bunu çok açık bir şekilde görebilirsiniz.

   Oyunlardan bir tanesi de Müslüman kimliğine bürünmüş “İlahiyatçı” vasıflı insanları değişik kadrolara getirerek istedikleri gibi fetva vermelerini sağlamak olmuş.

   Mesela aşağıda habere konu olan müftüyü Hüsnü Mubarek göreve getirmiş. Şimdi Müslümanların öldürülmesi için fetva veriyormuş. Sanki o fetva vermese öldürmeyecekler. Ama iş başka…

   Zaten onlar yapacaklarını yapacak ama ordu neticede halkın evlatları ve Müslümanlardan oluşuyor. Ya ordu isyan ederse! Allah’tan korkarak emre itaatsizlik yaparsa! Vur emrine karşı gelirse!

   İşte bütün bunların izalesi ve yaptıklarına da dini bir kılıf geçirmek için böyle hocaları kullanıyorlar. Kendi yaptıkları zulme fetva alıyorlar… (Verilen fetvanın saçmalığını aşağıda göreceksiniz…)

   Gizlenen bu hocalar belki 50 yıl lazım olmazlar. Bu sırada da boş durmaz etraflarında tahrif hareketleri yaparlar… Ama bir lazım olursa böyle piyasa çıkarlar…

İŞTE O HABER:

   Mısır eski müftüsü Ali Cum’a’nın Mısır’da seçimle işbaşına gelen Muhammed Mursi’yi görevinden alan askeri cuntaya ihvanı öldürün fetvasını verdiği ortaya çıktı.

   Ezher’den sonra Devrik lider Hüsnü Mübarek’in talimatıyla iş başına getirilen Mısır eski müftüsü Dr. Ali Cum’a’nın cunta komutanlarına yaptığı konuşmada İhvan’a karşı onları kışkırttığı ortaya çıktı.

   Rssd haber sitesi daha önce de bunu haber yapmış, haber yankı bulmuştu. Komployla kendisinin suçlanması üzerine haberi tekrar yayınlayan site bir de video görüntüsü yayınladı.

   Sisi, Savaş Bakanı,Genel Komutan ve Savunma Bakanı, içişleri bakanı ve diğer komutanların da hazır olduğu toplantıda söz alan Cum’a, Sisi ve içişleri bakanına hitap ederek “sabredin, sebat gösterin çünkü Allah sizinledir. Hak üzerine olduğunuzu bilin. Başlattığınız yoldan kimse sizi engellemesin. Sizler Allah yolunda yürüyorsunuz” dedi.

   Cum’a polis güçlerine dönerek “onları (ihvanı) öldüren veya onların kendisini öldürdüğü kişilere ne mutlu. Savaşmak kahramanlık işidir. Darbeyi reddenler ise ayak takımıdırlar” ifadesini kullandı.

   Kanın hurmetine binaen göstericileri öldürmekten imtina eden subap ve askerlere bakın ne diyor Cum’a: “Onlar sizden bin kişiyi öldürmeden siz onlardan yüz kişiyi öldürün. Mısır ordusunu eleştirenler de kafirlerdir”.

   Müslüman Kardeşlerin tağut, harici olduklarını söyleyen Cum’a, bunların Mısır’da yaşama hakkının olmadığını, polis ve askerlerin onlara ateş açmaktan tereddüt etmemesi gerekitğini ifade etti.

SAÇMALIĞI GÖRDÜNÜZ MÜ?

   İslami bir yönetimi isteyen ve bu uğurda mücadele veren Müslüman kardeşler “tağut”muş. Ve onları öldürene ne mutluymuş!

   Dünyada belki ne mutlu ama ahirette nasıl mutlu olacak?

   Bir Müslümanı hele hele Hak mücadelesi veren Müslümanları haksız yere öldürmenin vebalini nasıl verecekler…

TÜRKİYE’DE DE VAR!

   Siyonistlerin Türkiye’ye yerleştirdiği “ilahiyatçı” vasıflı hoca müsveddesi bolca mevcut. Taksim olaylarında görmüştünüz bir kaçını. Ama yarın bir gün Türkiye’ye de ateş sıçradığı zaman bu ajanlar ortaya atılır ve “alevileri öldürmek sevaptır” derler. Bir diğeri “sunnileri öldürmek sevaptır” der ve ortalık birbirine girer. O yüzden diyoruz ki sapık itikadi görüşü olan hocalara aldanmayın, kanmayın. Peşlerinden gitmeyin.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler