Kadir Mısıroğlu Fethullah Gülen konusunda haklı çıkıyor

   Tarih konusunda mütehassıs Kadir Mısıroğlu “Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri” adlı 3 ciltlik muazzam bir eser yazmış ve İslam tarihinde, İslam dinini tahrif etmeye yönelik hareketleri ve liderlerini, yaşayan tanıkların dilinden, belgeleri ile açıklamıştı.
   Eserin 3. cildinin çıkmasının ardından telaşa kapılanlar 5-6 dava birden açmış, kitabın toplanmasını talep etmiş, “hakaret ettiği” gerekçesi ile açılan davadan da tazminat koparmışlardı.

   Biz de bu siteden yayınevinin verdiği müsaade ile kitaptan alıntılar yaparak sizleri aydınlatmak istedik ancak Gülen’in avukatının “kitap hakkında dava açıldığı ve sonucun beklenmesi” gerekçesi ile çektiği ihtar bu yayınların önünü kesti.

Peki, 3. ciltte ne vardı?

İşte size 3. ciltten önemli satır başları:
*Diyaloğun mahiyeti
*Diyaloğun Tarihçesi
*Fethullah Gülen Cemaati
*İki Fethullah Gülen
*Kendini Efsaneleştirmesi
*İlham kaynakları
*Cemaatinin diyalog faaliyetleri
*Papa ile görüşme
*Hilafet aleyhtarlığı
*Laiklik methiyeleri
*Delalete sürüklediği insanlardan bazıları

   Bunlar sadece birkaç konu başlığı. Bu başlıkların altında öyle bilgiler bulunuyor ki, ancak okuduğunuz zaman bu gün yaşanan menfaat çatışmasını anlayabilirsiniz… Okulların ne işe yaradığını, diğer ülkelerde açılan okulların hangi amaca hizmet ettiğini daha iyi kavrayabilirsiniz. Kişiliklerin öncelerini ve sonralarını daha iyi tahlil edebilirsiniz. Size tavsiyemiz bu kitabı bir harfini bile eksik bırakmadan alıp okuyunuz. Bu esere Sebil Yayınevinden ulaşabilirsiniz.

DİNİ BİR CEMAAT DEĞİLİZ DEMİŞLERDİ

   Hüseyin Gülerce daha önce zaten “biz dini bir cemaat değiliz” demişti. Böyle demiş olmalarına rağmen insanları “din, iman ve hizmet” adına çağırmaktan ve talepte bulunmaktan da geri durmuyorlardı. Hüseyin Gülerce’nin bu cümlesi şimdi daha iyi anlaşılıyor olsa gerek. Alt tabakası gerçekten inanan insanlardan müteşekkil ancak üst kademesinin zihniyetini Hüseyin Gülerce özetlemiş.

   Kadir Mısıroğlu’nun da dediği gibi bu hareket “holding hareketidir”

   Menfaatleri gereği dün Ergenekon ile işbirliği yapıp Erbakan’ı devirenler, bu gün sıkıştıkları zaman yine Ergenekon’a sarılacaklardır. Hapistekiler için ağıt yakıp, dün linç ettikleri paşaların eteğine sarılacaklardır.

İzleyin daha neler göreceksiniz…

TAŞERON TARAF

   Dikkat ettiyseniz bu Taraf Gazetesi, Ergenekon meselelerinin yeni başladığı dönemlerde kuruldu. Her ne hikmetse  “Zaman Gazetesinin matbaasında” basılan gazete, kuruluşunun hemen ardından bir anda “Darbe günlükleri” – “Ergenekon Belgeleri” – “Balyoz belgeleri” ile dolup taşmış, adeta “Zaman’ın yazmaya cesaret edemediklerini” yazar olmuştu.

   Ergenekon davaları rayına oturunca yazar kadrosu dağılan gazete yine şimdilerde bir anda istihbarat gibi çalışmaya başlamış. (başlatılmış)

   Taraf belge yayınlıyor, Dershane gurubu bu belgeler üzerinden hükumete yükleniyor.

   Taraf belge yayınlıyor, dershane gurubu saldırıya geçiyor…

   Sizce de Taraf taşeron olarak kullanılmıyor mu?

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ