Din düşmanı kanalların dizilerinde başörtülü hizmetçi olur

   Cumhuriyet tarihinde televizyonun memleketimize girmesiyle birlikte Amerika tarafından uygulamaya koyulan “Yeşilçam” projesi ile çevrilen film ve sinemalar Müslümanların ahlakını bozmak için yapıldığı gibi aynı zamanda dinimiz ile de alay eden bir çok kare içeriyordu.

    Daha önce ilk olarak bizim yaptığımız , internette büyük paylaşım ve tıklanma rekoru kıran videoda bu gerçeği sizlere göstermiştik.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ilaVMCmXKvA?rel=0]
  Evet gördüğünüz üzere, İslami değerler ile alay edildiği gibi, küfür ve şerre de bir yönlendirme var. Ve bu misaller yüzlerce sinden sadece bir kaçı.

   Günümüzde ise din düşmanlığı ile öne çıkan ve dış kaynaklı kanallarda çevrilen dizilerde toplumun ahlakını bozmaya yönelik senaryoların dışında göze çarpan bir gerçek daha var.

   Bu dizilerde İslam’a dair hiçbir şey göremiyorsunuz. Din adına görebileceğiniz tek şey yarım yamalak bağlanmış bir başörtüsü. O da kimde bulunuyor dersiniz: HİZMETÇİDE

   Burada bir mesaj verilmek isteniyor…

   Başörtüsünün toplumun alt kesimi diye tabir edilen tabakalarına ait bir obje, hizmetçilere layık bir örtü olduğu mesajı izleyenlerin bilinçaltına sinsice işleniyor.

   Bu sadece din düşmanı olarak bildiğiniz kanallarda geçerli değil aslında. Belirli guruplara ait ve “dini” olarak yutturulan kanallarda da mevcut olan bir gerçek. Arşivlerini taradığınız zaman bu hakikate ulaşabilirsiniz…

   Sizlere bu gerçekleri neden aktarıyoruz?

   Belki bir çoğumuz televizyon bile izlemiyoruz ve böyle konuların bizi ilgilendirmeyeceğini düşünüyoruz.

   Halbuki bu gibi ayrıntılar toplumun ve yetişen neslin ahlakını analiz etmemizde, ona göre tedbir almamızda ve uyandırıcı faaliyetlerde bulunmamıza yardımcı olacaktır.

   Ayrıca şunu da anlamalıyız ki, İslam’a olan düşmanlık ve Müslümanlara karşı başlatılan bilinçaltı harbi devam etmektedir. “Kanal”izasyonlarda dindarlık kalplere hapsedilmekte, iffet ayaklar altına alınmakta, dinin bir hoşgörüden ibaret olduğu vurgusu yapılmaktadır.

   Müslümanları bu hususta da uyarmamız gerekmektedir.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ