Medeniyetler Defilesi saçmalığı – Diyalog oyunları devam ediyor

Dinler arası diyalog ve medeniyetler ittifakı gibi isimlerle başlayan ifsad projeleri her alana yayılmaya başladı. Çeşitli kitap, dizi ve sinema filmleriyle sistematik olarak yürütülen ifsad projelerine bir yenisi daha eklendi. Üçlü din şiarıyla hareket edilen bu projelere şimdide ‘kültür ve moda’ kılıfı uyduruluyor. Bu içi boş Müslümanlık projelerine ‘üç dine ait çizgiler defilesiyle’ devam ediliyor. Bu üçlü din projesi defilesini ‘modern tesettür’ modasını çıkaran Muammer Ketenci tasarladı Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Valilik de destekliyor.
İfsada ‘Medeniyetler Defilesi’ kılıfı
Son dönemlerde hız kazanan ifsad projelerine bir yenisi daha eklendi. Dinlerarası diyalog ve hoşgörü adı altında yapılan ifsad faaliyetleri 10 Ocak’ta İstanbul’da yapılacak olan üç dine ait çizgiler defilesiyle devam ediyor. Kimsenin dur demediği bu faaliyetler kanserli bir virüs gibi her yanımızı sarıyor.
Kimse Ses Çıkarmıyor
Dinlerarası diyalog ve medeniyetler ittifakı gibi isimlerle başlayan ifsad projeleri her alana yayılmaya başladı. Üç dinin ibadethanesinin bulunduğu ‘Dinler Bahçesi’, ‘Hoşgörü Merkezi’ adı altında projeleri gibi ifsad faaliyetine bir yenisi daha eklendi. Üç din felsefesini halka kabullendirmek amacıyla hareket edilen bu projelere şimdi de ‘kültür ve moda’ kılıfı

uyduruldu. Çeşitli kitap, dizi ve sinema filmleriyle sistematik olarak yürütülen ifsad faaliyetlerine ne yazık ki kimse ses çıkarmıyor.
Kültür Bakanlığı Ve Valilik Destekliyor
Bu tür ifsad projelerine destek vermekten çekinmeyen Kültür ve Turizm Bakanlığı şimdi de 10 Ocak’ta yapılması planlanan üç dine ait çizgiler defilesine de destek veriyor. Üçlü din projesi defilesini ‘modern tesettür’ modasını çıkaran Muammer Ketenci tasarladı. Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Valilik de destekliyor.
“Medeniyetler Defilesi”ymiş
Defilede yer alan kreasyonu tasarlayan modacı ise ‘Modern Tesettür’ modasını çıkaran Muammer Ketenci. İstanbul’a atfedilen parça dışında, Müslümanlar, Hıristiyanlar ve Yahudilerin kullandıkları renklerin ön plana çıkacağını söyleyen Ketenci, bu kadarla da yetinmeyip dinlerarası diyaloğun temel felsefesi olan semavi din mensuplarını da biraraya toplamayı da hedefliyor.
İfsad defilesi!
Bu yıl ilki düzenlenecek İstanbul Medeniyetler Defilesi adı altında düzenlenen ifsad programı, 10 Ocak 2014’te Pera Palace Hotel Jumeirah’ta gerçekleştirilecek. Defilenin, proje sahipliğini Medya doktoru yapım firması, danışma kurulu başkanlığını Nazır Şentürk, organizasyonunu da Erberk Ajans üstleniyor.
İfsada Başbakanlık, Kültür Ve Turizm Bakanlığı’da İzin Vermiş
Defilenin koordinatörü Selçuk Karataş, yaptığı açıklamada; Projeyle ilgili Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği ile özel kurum ve kuruluşların bilgilendirildiğini belirtti. 10 Ocak 2014’te Pera Palace Hotel Jumeirah’ta düzenleneceği duyuruldu.
Bir Başka İfsad Faaliyeti
2004 yılında Antalya Belek’de içinde üç dinin ibadethanesinin bulunduğu ‘Dinler Bahçesi’, ‘Hoşgörü Merkezi’ adı altında açılmış, Şanlıurfa, Antalya ve Hatay’ın ardından bir dinler bahçesi de Kuşadası’nda yapılmıştı.
Modern tesettür!
Defilede yer alan kreasyonu tasarlayan modacı ise ‘Modern Tesettür’ modasını çıkaran Muammer Ketenci. Ketenci, İstanbul’un üç semavi dinin değerlerinin ve kültürünün bir arada yaşadığı kent olması itibarıyla ilk defilenin İstanbul’da düzenleneceğini ifade etti. Koleksiyonu 61 parça olarak hazırladığını anlatan Ketenci, İstanbul’a atfedilen parça dışında, Müslümanlar, Hristiyanlar ve Yahudilerin kullandıkları renklerin ön plana çıkacağını kaydetti. Muammer Ketenci, bu kadarla da yetinmeyip dinler arası diyaloğun temel felsefesi olan semavi din mensuplarını da bir araya toplamayı hedefliyor.
 Hoşgörü Adı Altında Hıristiyanlık Propagandası
İfsad projeleri geçtiğimiz yıllarda ise okullarda yapılmıştı. Dinler, insanlar ve kültürler arasındaki barış, kardeşlik ve hoşgörüyü vurgulamak, inanç hoşgörüsünü yansıtmak amacıyla geliştirilen proje kapsamında birçok okulda, “Birlikte Yaşama ve Kardeşlik” konulu seminerler verilmişti. Seminerlere papazlarda katılmış, Kağıthane, Şişli ve Beyoğlu’ndaki okullarda yapılan bu faaliyetlerde, genç beyinlere, birlikte yaşama adı altında açıkça Hıristiyanlık propagandası yapılmıştı. Birlikte yaşama ve kardeşlik değeri ile ilgili yapılan çalışmalar arasında yardıma ihtiyacı olan okullara malzeme yardımı yapılması; öğrencilere dostluk, arkadaşlık ve kardeşlik kavramlarını özümsetmek için hikâyeler okunması; yeni yıl kutlamaları gibi faaliyetler bulunuyor. Çalışmalarda inancımızda ve örflerimizde yer almayan yılbaşı kutlamalarına hem meşruiyet kazandırılıyor hem de kutlamalar teşvik edilmişti. Veliler ise bu ifsad projesine büyük tepki göstermişti.
Mustafa Kılıç – Milli Gazete

PAYLAŞ