Dünya tarihinin en avanak taşeron ülkesi: AMERİKA

   Dünya tarihine baktığımız zaman Amerika halkından daha taşeron bir halk ve dolayısıyla ülke olmadığını görüyoruz. Adamlar yönetimi ele geçiren yahudiler sayesinde İsrail’in kuklası, taşeronu olmuş durumda. İsrail falancı yere girilecek diyor, Amerika askerleri giriyor, falan yer bombalanacak diyor Amerika bombalıyor. Ölen Amerika’dan ölüyor. Giden Amerika’dan gidiyor. Ama herşey İsrail için… İşte bakın bu konuyu izah eden bir haber:
   ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İsrail’in güvenliğinin sağlanmasının ABD’nin en öncelikli konusu olduğunu söyledi.
   Kerry, ABD’deki en etkili İsrail lobi kuruluşlarından Amerikan İsrail Halkla İlişkiler Komitesi’nin (AIPAC) yıllık konferansında konuştu.
   ABD ile İsrail’in önemli iki müttefik olduğunu vurgulayan Kerry, “Bugün İsrail hala geleceğine yönelik ciddi zorluklarla karşılaşırken, onların yanında kesin olarak yer alacak olan ABD’dir” dedi. Kerry, Başkan Barack Obama’nın da İsrail’in güvenliğine verdiği önemi hatırlattı. Kerry, “İsrail’in güveliği ABD’nin en öncelikli konusudur” ifadesini kullandı.
   John Kerry, İsrail’in güvenliğinin sağlanmasında, İran’ın nükleer silah elde etmesinin önlenmesinin ve Filistin-İsrail çatışmasının sona erdirilmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ