Gülen cemaati işine gelince din düşmanları ile el ele olur

Kadir Mısıroğlu Deşifre'de bombaladıÜstad Kadir Mısıroğlu, Fetullah Gülen ve gurubunun Chp ile ittifakını değerlendirdi. Aslında çok da şaşırmama kerekirdi. Çünkü bunlar zamanında “ilk şefaat edeceğim kişi Ecevit’tir” diyenlerin ta kendisiydi. Yıllarca mason Süleyman’a oy verdiren yine onlardı. İnsan nasıl olur da Müslüman ve hoca kimliği ile öne çıkar da İslam düşmanları ile işbirliği yapar diye düşünürseniz, anlayın ki “Müslümanlık” ve “İslam” kamufle olmak için kullanılan bir posttan başka bir şey değilmiş bazıları için…
İŞTE O HABER:
A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre Programı dün akşam Tarihçi-Yazar Kadir Mısıroğlu’nu konuk etti.
Tek Parti CHP iktidarında ağır din baskısı konusunun işlendiği programın ilk bölümünde Cumhuriyet’in ilk yıllarına ait çok çarpıcı görüntüler ekrana geldi.. 
Görüntülerde harf inkilabının ardından 1928 yılında Arap harfleri ile kitap basımı yasaklandığı için, matbaalardaki Kur’an-ı Kerimler, Yahudi bir işadamı tarafından toplanıp hurdacılara satılmıştı. Hurdacılar da bu Kur’an-ı Kerimleri kese kağıdı yaparak piyasaya sürmüştü.
Bu görüntüler yıllar sonra cemaatin yayın organı Aksiyon dergisi ve STV’de “işte tek parti CHP döneminde ağır din baskısı ve halka yapılan zulum” olarak yayınlanmıştı.
Cemaatin yayın organı STV’de yayınlanan görüntüler sadece bununla sınırlı değildi.
Yine tek parti CHP döneminde Arapça Kuran-ı Kerim yasaklandığı için o tarihte Diyarbakır Silvan ilçesinde mağaralara gizlenen çuvallar dolusu Kuran-ı Kerim yıllar sonra gün yüzüne çıkmıştı. Ve bu görüntüler Samanyolu TV’de “işte tek partili CHP döneminde mağaralar o zulmün şahidi” başlığı altında yayınlanmıştı..
Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu bugün CHP ve Gülen Cemaatinin nasıl olup da ittifak yaptığını şu sözlerle eleştirdi: “Bu millete ihanetin en iyi kılıfı mektepçiliktir. Cemaat kendini çok iyi kamufle etti. Ama ben Latif Erdoğan gibi bugün uyanmadım. Yıllardır uyarıyorum. Anlatıyorum. Dünkü CHP ile bugünkü CHP arasında hiçbir fark yoktur. Dün cemaat neyse bugün de o dur. Bugün cemaat devlet içinde devlet kurmaya çalışan devlete muaarız olmuş din düşmanı yapıyla aynı konuma düşmüştür. Destekledikleri güçlerin, bugünkü Halk Partisi’nin din aleyhine yaptıklarını bilmiyor değiller. Bildiklerini kendi televizyonlarında dergilerinde de yayınladılar. Bildiği halde bunu desteklemek İslam bakımından şu manaya gelir: Küfürü desteklemek küfürdür. Kur’an-ı Kerim’i kese kağıdı yapan zihniyetle, cemaat ittifak içinde. Çünkü Gülen cemaati tam makyavelist zihniyettedir kendilerini müslüman göstermek için bunlar başlangıçta Mustafa Kemal’in de aleyhine konuştular ama sonra da özür dilediler. Çünkü birinci kimlikleri başka ikinci kimlikleri başka. Arada bir bunların mahiyetleri anlaşılınca böyle şaşırtma yapıyorlar. Buna en iyi örneği veriyim: Bir kitap dağıtıyorlar ortalıkta yarışma tertipliyorlar. Bu kitapta bile Hz. Peygambersiz İslamiyet’i yerleştirme anlayışı var” şeklinde konuştu…
İnternette gezen bir video
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CF_pB8vYJfY?rel=0]

PAYLAŞ