Karma eğitimin getirdiği ahlaksızlık: Öğretmen ve öğrenci Tacizleri

Bu günkü okul sisteminin; karma eğitimin çarpıklığını ve topluma; milli ve manevi duygulara ne denli zarar verdiğini anlatması açısından sizlere gündeme yansıyan bir haberi aktaralım.
Haberin konusu beden eğitimi hocasının kız öğrencilerini taciz etmesi.
Habere göre: Erzurum’un Horasan İlçesi’ndeki Kurtuluş İlköğretim Okulunda beden eğitimi öğretmenliği yapan milli atlet 31 yaşındaki Selahattin S., 8 kız öğrencisine cinsel istismar ve tacizde bulunduğu gerekçesiyle 12 yıl 2 ay hapis, 13 bin 608 lira da para cezasına çarptırıldı.

BEDEN EĞİTİMİ(!)

   Gelişme çağındaki vücut hatları belirginleşen kızlar, erkek bir öğretmenin karşısında, erkek öğrencilerin yanında şekilden şekile giriyor, atlıyor, zıplıyor. Ve bunun adına da “beden eğitimi” diyorlar.
   Ahlak eğitimi verilmeyen öğrenciler, beden eğitimi(!) ile birlikte bütün utanma duygusunu kaybediyor. Ar ve hayadan soyuluyor.
   Çünkü büluğ çağına girmiş bir kızın, giydiği eşofman ve benzeri bir kıyafetle erkeklerin yanına çıkması, onların karşısında şekilden şekile girmesi hiçbir ahlak kaidesi ile açıklanamaz. Tam tersine bunun bir ahlaksızlık olduğuna hükmedilir. Ve bunu yapanların ar damarlarının yırtıldığı gözlemlenir.
   Dolayısıyla bu dersin kendisi zaten problemlidir.
   İkinci mesele ise karma eğitimin yol açtığı ahlaksızlık boyutudur.
   Allahu Teala Mümin erkeklere gözlerini kadınlara bakmaktan korumalarını, mümin kadınlara da bedenlerini bu bakıştan koruyacak şekilde örtmelerini emretmiştir. Bu emirler bireylerin ve neticede toplumun ahlaki gelişimini, huzurun teminini hedefler.
   Bu emirler tutulmadığı ve karma eğitim gibi saçma bir uyguluma devam ettiği müddetçe bu haberler kaçınılmaz olacaktır.

HABERİN DEVAMI VAR!

   ‘İFTİRA’ DEDİ
Horasan Asliye Ceza Mahkemesinde karar duruşmasına çıkarılan Selahattin S., kendisine iftira atıldığını iddia etti. Öğrencilerin aynı sınıfta olduklarını ve çelişkili ifadeler verdiğini öne süren Selahattin S., “Ç.Y.’nin çocukça hislerine karşılık vermediğim için Ç., diğer öğrencilere de baskı ve tehdit ederek tacize uğradıklarını söyletti. Bunların tümü iftira” dedi.
   Olaya nereden bakarsak bakalım ahlaksızlığın diz boyu olduğunu görüyoruz. Ya biri taciz etmiş, ya diğeri öğretmenden faydalanmak istemiş. İkinci seçenek çok düşük olsa da her halükarda bir ahlaksızlık var ortada…
   Dediğimiz gibi karma eğitim saçmalığı devam ettiği müddetçe bu ahlaksızlığın önü alınamayacak, kız çocuğunuz bu gün bir öğretmen yarın bir öğrenci tarafından taciz edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ