Rusya'da dinler bahçesinin altından Siyonistler çıktı

  Türkiye’de malûm diyalogcuların girişimi ile cami, kilise ve havranın iç içe olduğu dinler bahçesinin kurulmasının, cami ve cem evinin yan yana koyulmasının arkasında Siyonizmin olduğu ve hedefin Müslümanlar olduğu bu haberle bir kez daha ortaya çıkıyor.
   İŞTE RUSYADA KURULAN DİNLER BAHÇESİ VE ŞİFRELERİ

Rusya, içinde dinler bahçesinin de olduğu dünyada eşi olmayan bir park kuruyor. Moskova’da 250 hektar alana kurulacak parkın amacı Siyonizm’in tek din ve tek devlet projesini hayata geçirmek. Bu kapsamda parkta oluşturulacak Dünya Sokağı’nda, cami, kilise, sinagog ve Budist tapınağı bir arada inşa edilecek. Yıllardır Komünizm baskısı altında İslam’dan koparılmak istenen Müslümanlar şimdi de dinlerarası diyalog şemsiyesi altında ifsad edilmeye çalışılıyor.

Kabbala’nın Hayat Ağacı

Parkın merkezinde yapılacak olan ve tahıl tanesini andıracak olan binada “Hayat Ağacı” adı verilecek olan büyük bir kule de yeni hayatı simgeleyecek. Yahudi çocuklarına genç yaşlarda öğretilen Sefirot Ağacı (Hayat Ağacı) adında bir şema var. Siyonizm’in gizli kitabı Kabbala’ya göre dünyadaki her canlı ve nesne moleküler yapısından tutun da dış görünüşüne kadar bu şemaya göre oluşur. Bu felsefe Evrim Kuramı’nın (Darwinizm) da temelini oluşturuyor.

D. Ali BULUT

Allah (c.c) tüm zamanlarda indirdiği tek din İslam’dır. Hıristiyanlık ve Yahudilik gibi kaynağını Allah’tan aldığı iddia edilen batıl dinleri meşrulaştırmak için çalışmalar son sürat sürüyor. Türkiye’de özellikle Hatay’da kendisini gösteren oyun Rusya’da da Park adı altında sahneleniyor. Sözde barış şemsiyesi altında Yeni Dünya Devleti yolunda adımlar atan Siyonizm taşeronları, bu kapsamda Moskova’da olan Dünya Dinleri Parkı meydana getirilecek. 250 hektar alana kurulacak parkın tasarımcıları, bu konseptteki dünyada en kapsamlı park olacağını söylüyor. Resmi adının “Ulusal Birlik ve Uzlaşma Parkı” olacağı bu yerde sözde dünya dinlerinin tapınakları kurulacak.

Sözde Barış

Sözde barış şemsiyesi altında Yeni Dünya Devleti yolunda adımlar atan Siyonizm’in projesi olan dilerarası diyalog Türkiye gibi Rusya’da da yaygın olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda kurulacak olan “Ulusal Birlik ve Uzlaşma Parkını” kurma idesi, Rusya Dinlerarası Konseyine ait. Sözü geçen toplumsal kuruluşun sözde amacı, ülke topraklarında değişik din temsilcilerinin barış içinde bir arada yaşamalarını sağlamak. Parkta iki yanının ağaçlarla kaplı yolların olacağı “Dünya sokağı” inşa edilecek, sokak boyunca cami, kilise, sinagog ve Budist tapınağı inşa edilecek. Ayrıca bununla da yetinmeyen diyalogcular, tapınakların yanı sıra Dünya Dinleri Parkında başka birçok tesis de yer verecek. Örneğin, Dinlerin tarih müzesi ve kütüphanesi gibi dinleri birleştirici projelerde yer alacak.

Siyonist Şifreler…

Yeni Dünya Düzeni idealleri uğruna tüm dünyayı kendisine köle etmek istediği bilinen Siyonizm,  ABD ve Avrupa başta olmak üzere dünyayı parmağında oynatıyor. Bu kapsamda Rusya’da da faaliyetlerini sürdüren Siyonizm Dünya Dinleri Parkın’da da kendisini gösteriyor. Rusya’da yapılacak olan projede ilginç olan ise parkta yapılacak büyük bir kulenin ismi. Parkın merkezinde yapılacak olan ve tahıl tanesini andıracak olan binada “Hayat Ağacı” simgeleyen büyük bir kule de yeni hayatı simgeleyecek.  Bilindiği üzere Siyonizm’in gizli kitabı Kabbala’da, Siyonist felsefenin kurucusu Kabala ilk yazılı metni olduğu kabul edilen Sefer Yezirah’da yaradılışın hikâyesini Sefirot la anlatır.  Yahudi çocuklar genç yaşlardan itibaren bu öğretisiyle yetişir. Yahudi çocuklarına genç yaşlarda öğretilen Sefirot Ağacı adında bir şema var. Bu şema “Tree of life” yani “Hayat Ağacı” adıyla da bilinir. Kabala’ya göre dünyadaki her canlı ve nesne moleküler yapısından tutun da dış görünüşüne kadar bu şemaya göre oluşur. Hayat Ağacı da denilen Sefirot 10 sefiradan meydana gelmiştir. Bu felsefe Evrim Kuramı’nın (Darwinizm) da temelini oluşturur.

Hedefte Müslüman Çocuk Ve Gençler Var

Bilindiği üzere Rusya’da 20 milyona yakın Müslüman yaşıyor… Çok dinli bir ülke olan Rusya’da Müslümanlar yılardır Komünizm baskısı altında İslam’dan uzaklaştırılmaya çalışıldı. Şimdi de dinlerarası diyalog şemsiyesi altında Müslümanlar ifsad edilmek isteniyor. Bu bağlamda Ulusal Birlik ve Uzlaşma Parkı adı altında kurulan Dünya Dinleri Parkı’nın asıl amacı ise Müslüman çocuk ve gençleri ifsad etmek. Zira projeyi gerçekleştirecek olan tasarımcılar “Ulusal Birlik Parkı’nın” çocuklar ve gençler tarafından ilgi çekici olacağına inanıyor. Bu kapsamda gençleri ve çocukları hedef alan diyalogcular, kuracakları Dünya Dinleri Parkı’nda çocukların ve gençlerin ilgisini çekecek çok sayıda proje hayata geçirilecek.  “Uzay” kompleksinde Mars’a sanal yolculuktan tutunPark’ta “Direy” ve “Bitey” adlı interaktif 3D-kompleksleri ile başka birçok tesis inşa edilerek park çocuk ve gençler için cazip hale getirilecek

Milli Gazete

PAYLAŞ