CocaCola'nın Cappy'sinde dinsizlik propagandası

Amerika malı İsrail’li CocaCola meyve sularını da Cappy ismi ile satıyor. Duyarlı Müslümanlar bu meşrubatın Cocacola menşeli olduğunu bildikleri için almıyor. Ancak isme aldanıp alanlar da var…
   Konumuz bu değil… Konumuz bu İsrail dostu markanın ülkemizde sattığı ürünler üzerinden “Allah tanımamazlık” manasındaki dinsizliği yani ateizmin propagandasını yapması. İşte o meyve sularının kenarındaki dikkat çeken yazı.

   Gördüğünüz gibi suyu yağmur vermiş, ağacı toprak, meyveyi ise cömert ağaçlar vermiş. Bütün bunları ise doğa ana vermiş.
   Aslında şaşılacak birşey yok. Adamlar İslam düşmanı olduğu için Türkiye’de bu gibi propagandalar yapacaklar elbette. Sorun bu markalara para veren biz Müslümanlarda…
   Bizim müslüman bildiğimiz üreticiler de bu gibi ürünler üzerinden tebliğ yapsalar ne güzel olur… Mesela bu yazının “dinlisini” yapalım:
   “Bu meyve suyu, Kainatı yoktan var eden Rabbimizin gökten yağdırdığı yağmur ile insanların faydası için kuru topraktan yarattığı ağaçların, insanların çeşitli bedensel ihtiyaçlarnı karşılamak için var edilen meyvelerinden üretildi. Rabbimiz biz kullarına günahkar olduğumuz halde nimetlerini yağdırmaya devam ediyor: O’na dönelim diye…”
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler