İsrail'den şeytani kurnazlık

Günlerdir vuran İsrail dünyadan kınama istedi   Bildiğiniz gibi özellikle Ramazan ayını bekleyip Gazze’li Müslüman kardeşlerimizi vuran İsrail, hem vuruyor katlediyor hem de şeytani kurnazlık ile haklı çıkmaya çalışıyor.
   Şüpheli bir şekilde öldürülen üç İsrail’li çocuğu bahane ederek bu Ramazan yine Gazze’ye saldırdı. Ve saldırı ile Gazze’de ölü sayısı en az 60’a yükseldi. Ölenler arasında çocuklar var. Onlarca ev harap oldu. Onlarca kadın dul, çocuk yetim kaldı.
   Evet böyle bir terör yaşadı Filistinli kardeşlerimiz… Korsan devlet İsrail teröristlerinin haince saldırıları ile bir Ramazan geçirmeye çalışıyorlar.
   Son teknoloji ile donatılmış uçaklardan yasaklanmış bombaları kullanarak saldıran İsrail’e, Gazze’liler de el yapımı füzeler ile cevap veriyor.
   Füzeler İsrail’in bir çok kentine isabet etse de çok bir hasar meydana getirmiyor. İsrail’den ölen yok. Bazı yaralılar var.
   Yani füzeler korkak İsrail halkını hop hop zıplatsa da istenilen tahribatı veremiyor…

KURNAZLIĞA BAK!

   İsrail işte tam bu noktada bir kurnazlığa baş vuruyor. Başkentinde sirenleri çalıyor. Halkı telaşa getiriyor. Halk da arabalarından inip yollarda yere yatıyor, bir yere sığınmaya çalışıyor. İsrail sonra bu anları görüntüleyip dünya basınına servis ediyor.
   Biz de seviniyoruz “aa bak İsrail’liler nasıl da korktu, nasıl da tırstı” diye. Ve o an verdiğimiz 60 şehit gözlerden siliniveriyor. Sanki savaşta Gazze galip gelmiş gibi rahatlıyoruz.
   Sonra bu büyük Şeytan yaptığı bu propaganda sayesinde kalkıp onca ölü, yaralıyı ve yıkılan evleri kentleri görmezden gelip bir de uluslar arası topluma kınama çağrısı yapıyor.
   Şu pişkinlğe, Şaytanî kurnazlığa bakın!
   İşte yahudi taktiği budur. Döverken “beni dövüyorlar” diye bağırır…

BM HAREKETE GEÇER, HAMAS ENGELLENİR!

   Evet, İsrail yapacağını yapar; vurur, öldürür, katleder, yıkar, saldırır…. Sonra Birleşmiş Milletler harekete geçer. Her iki tarafı da barışa çağırır.Şayet İsrail galip ise ve istediğini tam olarak elde edememişse bu çağrıyı takmaz. Şayet planladığı gibi bu saldırılarda başarıya ulaştıysa barış çağrısına ilk cevap veren İsrail olur. O hain terörist İsrail barış sevdalısı olur… Dünyaya İsrail’in barış mesajları servis edilir.
   Hamas’ın böylelikle eli kolu bağlanır. Uluslararası baskı ile sindirilir, susturulur. Şayet intikam almakta diretse Uluslararası basın tarafından linç edilir. Ve hatta savaşın sorumlusu olarak gösterilir.
   Hep aynı oyun değil mi?
   Bıkmadık mı bu oyundan?
   İsrail, hiçbir yerde güvenli yaşamayı hak etmeyen bir millettir. Devleti korsandır, toprakları işgal topraklarıdır, askerleri terörist, halkı destekçidir. (Siyonist politikaya karşı olan yahudiler de vardır ama azınlıktır) Dünyadaki fitnelerin tek kaynağıdır. İslam coğrafyasının ortasına bir ur olarak saplanmış, hastalık saçmaktadır…
   İslam coğrafyasının sağlık ve sıhhati için bu hastalıklı urun yok edilmesi gerekmektedir.
 www.ihvanlar.net

PAYLAŞ